- Han er bare glad for at jeg har jobb

Kjæresten til skuespilleren Mariann Hole har ingen problemer med at hun er naken på scenen.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Mariann Hole (31) ble for alvor kjent blant den norske befolkningen etter «Halvbroren» på NRK. 

Nå er hun aktuell med teaterstykke «Lulu- Pandoras Eske», der Mariann spiller hovedrollen som Lulu. I beskrivelsen til stykke står det at «Lulu er en ung kvinne som søker den totale friheten gjennom kjærlighet, sex og uforpliktende forhold». En rolle skuespilleren har beskrevet som den tøffeste hun noensinne har spilt.

- Jeg har lest en del feministisk litteratur og så har jeg sett litt på forskjellige kvinner i dag. Rihanna, Madonna, hva er det som gjør at de opptrer seksuellt og får kritikk for det eller ikke får kritikk for det? Hun (Lulu) utfordrer veldig mennesker rundt seg ved å være så utragerende. Så man må forske i det, for det er ikke en side ved meg selv som jeg driver med til daglig så mye, forteller skuespilleren.

Skuespilleren var inntill november i fjor kjæreste med «Kon-Tiki»-stjernen Anders Baasmo Christiansen (36), men er nå sammen med reklamemannen Eigil Langemark (37).  Kjæresten får derimot ikke se noe til karakteren Lulu på hjemmebane.

- Nei, man er veldig aldri som rollen sin privat. Men først og fremst er det jo en opphøyd virkelighet, teater, og det skjer jo så ekstremt mye. Det skjer jo drap og man prøver å ta livet av seg. Alt er kaos, og alt skal skje i løpet av to og en halv time. Så man må på en måte opp på et nytt virkelighetsnivå, sier Hole.

Rollen som Lulu innebærer både nakenhet på scenen og kyssescener med flere forskjellige menn. Hole forteller derimot at kjæresten ikke har noen problemer med at skuespilleren skal tre inn i rollen som Lulu. 

- Jeg tror han bare er glad for at jeg har jobb, ler Mariann.

«Lulu» har premiere på Nationaltheatret 29. august. 

LES OGSÅ:       - Jeg startet dagen med å kline med fem menn