<strong>PLATEAKTUELL:</strong> Når Linne Dale fredag slipper platen «Lemoyne Street» er det med dette bildet av henne og eksen på coveret. - Han er, eh, bare en rekvisitt vi brukte til bildet, sier Linnea til Dagbladet. Foto: Stellapictures/ Warner Music
PLATEAKTUELL: Når Linne Dale fredag slipper platen «Lemoyne Street» er det med dette bildet av henne og eksen på coveret. - Han er, eh, bare en rekvisitt vi brukte til bildet, sier Linnea til Dagbladet. Foto: Stellapictures/ Warner Music Vis mer

- Han er bare en rekvisitt

Linnea Dale bruker bilde av ekskjæresten på coveret til sin nye soloplate.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Linnea Dale (20) er klar med ny soloplate etter å ha lagt «Idol» og Donkeyboy bak seg. Og med seg på coveret har hun ekskjæresten Tobias Fossheim.

Platecoveret viser en smilende Linnea som blir båret på ryggen av sin daværende kjæreste på Lemoyne Street i Los Angeles. Gata er der artisten har spilt inn sin nye plate, i BigBang-sjef Øystein Grenis studio, og som også ga navnet til albumet - nemlig «Lemoyne Street».

- Vi tok bildet helt tilfeldig da vi holdt på med innspillingen, og vi tenke ikke på at det skulle bli cover. Men jeg liker veldig godt at det er så usminka og rett på. Det passer godt til musikken min, sier Linnea til Dagbladet, og forklarer videre bruken av ekskjæresten på coveret.

- Han er, eh, bare en rekvisitt vi brukte til bildet, sier Linnea til Dagbladet, og sier at hennes nye kjæreste godkjente bildet før hun bestemte seg for coveret.

Den nye kjæresten er musikeren Mathias Stubø, også kjent under artistnavnet «Proviant Audio». Linneas utkårede er også plateaktuell for tiden, men paret er bestemt på å holde fokus på hver sin kant.

- Vi blander oss ikke inn i hverandres musikk. Jeg tror det er best at vi holder karrierene våre atskilt, sier den plateaktuelle Linnea Dale til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Linneas nye kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer