- Han er både kjæreste og bestevenn

Nå ser Farmen-paret for seg en framtid sammen.

VURDERER FREMTID SAMMEN: - Vi satser på hverandre. Dette var heldigvis ikke bare en realityflørt, sier Simon Fjeld Mengaaen til Se og Hør om forholdet til «Farmen»-kollega Karin Jonassen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VURDERER FREMTID SAMMEN: - Vi satser på hverandre. Dette var heldigvis ikke bare en realityflørt, sier Simon Fjeld Mengaaen til Se og Hør om forholdet til «Farmen»-kollega Karin Jonassen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Syv måneder etter at de møtte hverandre under innspillingen av TV 2s realityserie «Farmen», sier de to deltakerne Simon Fjeld Mengaaen (21) og Karin Jonassen (24) til Se og Hør at de fortsatt er veldig forelsket.

Nå vurderer de en fremtid sammen.

- Vi satser på hverandre. Dette var heldigvis ikke bare en realityflørt, sier Simon til bladet.

Etter at Karin røk ut av «Farmen», sier Simon at han tenkte på henne hver kveld, helt til han selv måtte forlate TV-serien lørdag.

Foreløpig pendler paret mellom Simons hjem i Oslo og Karins hjem i Stavanger for å treffe hverandre, men paret sier til Se og Hør at de har vært inne på tanken om å flytte sammen.

- Jeg stortrives med Simon. Han er både kjæresten min og bestevennen min. Humøret er alltid på topp, sier Karin til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Slik avgjøres «Farmen»