Han er årets mest populære Halloween-kostyme

Amerikanere vil skremme ungene ved å kle seg ut som Charlie Sheen under Halloween-feiringen.

SKUMMELT KOSTYME: Amerikanerne vil kle seg ut som Charlie Sheen under årets Halloween-feiring. Butikkene er snart utsolgt for de populære maskene.  Foto: All Over Press
SKUMMELT KOSTYME: Amerikanerne vil kle seg ut som Charlie Sheen under årets Halloween-feiring. Butikkene er snart utsolgt for de populære maskene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 31.oktober feirer amerikanerne Halloween, eller allehelgensaften. Da skal man kle seg ut i skumle kostymer og prøve å skremme venner og bekjente. Det har de siste årene også blitt populært å kle seg ut som ulike kjente personer.

Ifølge nettstedet TMZ, rapporterer amerikanske butikker i år et stort salg av masker som etterligner den skandaleforfulgte TV-stjernen Charlie Sheen (46).

46-åringen har den siste tiden fått massiv medieoppmerksomhet for sitt alkohol- og pillemisbruk, sin omgang med prostituerte og angivelig mishandling av eks-konen Brooke Mueller. Nå ser det altså ut til at amerikanerne tror TV-skikkelsen vil slå an under den skumle høytiden.

Butikkene selger masker av Charlies hode, parykker, midlertidige tatoveringer og lommelerke med bilde av Sheen. Og TV-stjernen tar det ikke som en fornærmelse. Han har nemlig en avtale med produsenten, og tjener godt på varene. Andre populære masker og kostymer i år etterligner Katy Perry, Lady Gaga og Arnold Schwarzenegger.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er rusfri og fullstendig edru  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer