Liam Hemsworth:

- Han er åpen for å møte andre

Hollywood-stjernen skal ha kommet seg videre etter bruddet med Miley Cyrus.

ÅPEN: Etter bruddet med Miley Cyrus i august, skal Liam Hemsworth nå ha kommet seg videre - og er for å møte andre. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Etter bruddet med Miley Cyrus i august, skal Liam Hemsworth nå ha kommet seg videre - og er for å møte andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden sjokkbruddet mellom stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) nådde internasjonale medier i august, har førstnevnte på kort tid rukket å skape store overskrifter når det kommer til kjærlighetslivet sitt.

Sangstjernen begynte å date «The Hills»-stjernen Brody Jenners (36) ekskone, Kaitlynn Carter (31), bare dager etter bruddet med Liam ble kjent. Romansen ble derimot kortvarig, men Miley hviler ikke på laurbærene av den grunn. I disse dager ser det nemlig ut til at hun har funnet tonen med den australske sangeren Cody Simpson (22).

Skal ha lagt forholdet bak seg

En som derimot har holdt en lav profil siden bruddet, er Liam. Men nå kan det se ut til at også han er åpen for å møte andre. Det hevder i alle fall kildene til US Weekly.

- Han har ikke datet noen, men han er åpen for å møte noen, forteller en kilde til nettstedet.

FYSISK AKTIVITET: Liam Hemsworth skal ha brukt surfing og trening som terapi etter bruddet med Miley Cyrus. Her er han avbildet i Byron Bay i august. Foto: NTB Scanpix
FYSISK AKTIVITET: Liam Hemsworth skal ha brukt surfing og trening som terapi etter bruddet med Miley Cyrus. Her er han avbildet i Byron Bay i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan dermed se ut til at skuespilleren har kommet seg videre etter bruddet med ekskona.

- Liam trengte litt tid for å komme over forholdet, men han er på et bra sted nå, og har det mye bedre for hver dag som går, forteller en kilde til Hollywood Life.

For tiden er Hollywood-stjernen midt i innspillingen av en kommende film, og ifølge kjendisnettstedet har Liam en fysisk krevende rolle i filmen. En annen kilde forteller til Hollywood Life at all den fysiske aktiviteten bare er bra for skuespilleren, og at han anvender surfing og trening som en slags form for terapi etter bruddet med Miley.

Kvalitetstid med familien

Det er imidlertid ikke bare trening som har fått Liam til å føle seg bedre. I tiden etter skilsmissen skal han ha tilbrakt mye tid sammen med sin nærmeste familie, deriblant storebroren og Hollywood-stjernen Chris Hemsworth (36).

Flere har påpekt hvor viktig familien har vært for Liam i den tunge tiden, og at han endelig skal ha funnet tilbake til seg selv igjen.

KOMMET SEG VIDERE: Liam Hemsworth skal være over Miley etter bruddet i august. Her er de avbildet sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
KOMMET SEG VIDERE: Liam Hemsworth skal være over Miley etter bruddet i august. Her er de avbildet sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er tilbake til sitt beste jeg, den Liam som alle kjenner og elsker. Han kan ikke fokusere på hva Miley gjør, ettersom de ikke lenger er i et forhold og heller ikke venner. Liam har kommet seg videre, forteller en kilde, og legger til:

- Han vil avslutte dette året på topp, og det kommer han til å gjøre.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

- Rasende på Miley

Det kan se ut til at det ikke bare er Liam som har fått nok av Miley. Også storebroren Chris og kona hans, Elsa Pataky (43), skal ha fått nok av sin tidligere svigerinne.

følge Radar Online har stjerneparet gitt streng beskjed til Miley om å slutte med å leke med følelsene til Liam.

- Det er de som må plukke opp bitene, og de vil gladelig gjøre alt for å beskytte Liam, inkludert å stenge Miley ute av livet hans, har en anonym kilde fortalt til nettstedet.

Da artisten i tillegg slapp låten «Slide Away» - der hun angivelig antyder at Liam har et rusavhengighetsproblem, fikk det ekteparet til å se rødt.

- De ønsket Miley velkommen med åpne armer, selv om hun var altfor vill og umoden for vennekretsen deres, og de føler seg forrådt av oppførselen hennes, sa kilden til Radar Online.

GOD STØTTE: Her er de to brødrene Liam og Chris Hemsworth avbildet i 2015. Sistnevnte skal ha vært en stor støtte for lillebroren etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Her er de to brødrene Liam og Chris Hemsworth avbildet i 2015. Sistnevnte skal ha vært en stor støtte for lillebroren etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan nå se ut til at Hollywood-stjernens eldre bror og hans kone vil være sikre på at livet til Liam fortsetter uten Miley.

- De har formidlet dette budskapet til henne i en krass tekstmelding. Miley var faktisk sjokkert over at Chris og Elsa tok avstand fra henne, og at de fortalte henne at hun skulle holde seg unna broren deres og la ham få heles i fred.

LES OGSÅ: - Jeg følte en dyp og ekte sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer