Liam Hemsworth:

- Han er åpen for å møte andre

Hollywood-stjernen skal ha kommet seg videre etter bruddet med Miley Cyrus.

ÅPEN: Etter bruddet med Miley Cyrus i august, skal Liam Hemsworth nå ha kommet seg videre - og er for å møte andre. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Etter bruddet med Miley Cyrus i august, skal Liam Hemsworth nå ha kommet seg videre - og er for å møte andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden sjokkbruddet mellom stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) nådde internasjonale medier i august, har førstnevnte på kort tid rukket å skape store overskrifter når det kommer til kjærlighetslivet sitt.

Sangstjernen begynte å date «The Hills»-stjernen Brody Jenners (36) ekskone, Kaitlynn Carter (31), bare dager etter bruddet med Liam ble kjent. Romansen ble derimot kortvarig, men Miley hviler ikke på laurbærene av den grunn. I disse dager ser det nemlig ut til at hun har funnet tonen med den australske sangeren Cody Simpson (22).

Skal ha lagt forholdet bak seg

En som derimot har holdt en lav profil siden bruddet, er Liam. Men nå kan det se ut til at også han er åpen for å møte andre. Det hevder i alle fall kildene til US Weekly.

- Han har ikke datet noen, men han er åpen for å møte noen, forteller en kilde til nettstedet.

Det kan dermed se ut til at skuespilleren har kommet seg videre etter bruddet med ekskona.

- Liam trengte litt tid for å komme over forholdet, men han er på et bra sted nå, og har det mye bedre for hver dag som går, forteller en kilde til Hollywood Life.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer