- Han elsket å forføre «stygge» kvinner

Britisk avis med nye sjokkpåstander mot Arnold Schwarzenegger.

SECRET SEX FILES: News of the World kom søndag med en rekke nye sjokkpåstander om skuespilleren og politikeren. Han skal angivelig ha hatt sex med en rekke mindre attraktive kvinner, fordi de tilba ham mer enn attraktive kvinner. Foto: revolutionpix
SECRET SEX FILES: News of the World kom søndag med en rekke nye sjokkpåstander om skuespilleren og politikeren. Han skal angivelig ha hatt sex med en rekke mindre attraktive kvinner, fordi de tilba ham mer enn attraktive kvinner. Foto: revolutionpix Vis mer
SEHER.NO: Den britiske søndagsavisen News of the World skriver at skandalestjernen Arnold Schwarzenegger (63) forsøkte å forføre «stygge» kvinner. Grunnen var at de tilba ham mer enn attraktive kvinner.

Tabloidavisen slår nyheten opp for forsiden sammen med tittelen «Arnie's Secret Sex Files». Påstandene kommer fram av ulike rapporter som tidligere ble satt sammen av en rekke privatetterforskere i forkant av skuespillerens tidligere politiske karriere.

«Vakre kvinner skremmer Schwarzenegger, fordi de er vanskeligere å gjøre fornøyde. Han ser på seg selv som den dominante, vakre.», kommer det fram av dokumentene.

Etterforskerne lagde dokumentene for å finne ut om Schwarzenegger hadde noen fæle hemmeligheter, før han tok fatt på jobben som guvernør i California.

Det skal også finnes et bilde der skuespilleren inngår i en svært grafisk seksuell handling, et bilde som «helt klart ville gjøre slutt på hans politiske karriere».

Gigi Goyette (52) er en av kvinnene som er navngitt i dokumentene. Det hevdes Schwarzenegger hadde et av og på-forhold med henne i hele 21 år. Det skal også ha foregått mens han var gift med Maria Shriver (55).

Shriver skal angivelig ha visst om ektemannens utroskap.

Tidligere denne uken skapte nyheten om at Arnold har en 14 år gammel sønn med den tidligere husholdersken og assistenten, Mildred Patricia Baena, sjokkbølger i Hollywood-mediene.

Det hevdes sønnen ikke er hans eneste barn utenfor ekteskapet med Maria Shriver.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er Arnolds ukjente sønn