Lene Nystrøm:

- Han elsker meg

Kliner til med kjæresten på Instagram.

NYTT FORHOLD: Lena Nystrøm avslørte i mai at hun hadde fått seg kjæreste. Ny hyller hun ham i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
NYTT FORHOLD: Lena Nystrøm avslørte i mai at hun hadde fått seg kjæreste. Ny hyller hun ham i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For drøye to måneder siden kunne Lene Nystrøm (45), også kjent som Aqua-Lene, avsløre den glade nyheten om at hun hadde funnet lykken igjen, to år etter at hun og eksmannen Søren Rasted (50) gikk hver til sitt.

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil, sa Lene Nystrøm da hun bekreftet forholdet med musikeren Jeppe Lenz, og fortsatte:

- Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk. Han jobber som tekniker for oss i Aqua og har gjort det for en rekke band.

Siden den gang har de to holdt en forholdsvis lav profil som par, men søndag formiddag gjør Aqua-stjernen fint lite for å skjule sine følelser for sin utkårede.

«Så modig. Så snill. Så vakker. Og han elsker meg», skriver hun til bildet hvor de to tilsynelatende er på vei til å kline til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer