NYTT FORHOLD: Lena Nystrøm avslørte i mai at hun hadde fått seg kjæreste. Ny hyller hun ham i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
NYTT FORHOLD: Lena Nystrøm avslørte i mai at hun hadde fått seg kjæreste. Ny hyller hun ham i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lene Nystrøm:

- Han elsker meg

Kliner til med kjæresten på Instagram.

Publisert

For drøye to måneder siden kunne Lene Nystrøm (45), også kjent som Aqua-Lene, avsløre den glade nyheten om at hun hadde funnet lykken igjen, to år etter at hun og eksmannen Søren Rasted (50) gikk hver til sitt.

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil, sa Lene Nystrøm da hun bekreftet forholdet med musikeren Jeppe Lenz, og fortsatte:

- Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk. Han jobber som tekniker for oss i Aqua og har gjort det for en rekke band.

Siden den gang har de to holdt en forholdsvis lav profil som par, men søndag formiddag gjør Aqua-stjernen fint lite for å skjule sine følelser for sin utkårede.

«Så modig. Så snill. Så vakker. Og han elsker meg», skriver hun til bildet hvor de to tilsynelatende er på vei til å kline til.

I kommentarfeltet har det kommet flere meldinger om hvor søte de to turtelduene er, og ikke minst at flere er glade på Nystrøms vegne når hun nå har funnet lykken på ny.

Se dette innlegget på Instagram

So brave. So kind. So beautiful. And he loves me💜

Et innlegg delt av Lene (@lenenystrom)

Datet flere i samme band

Ifølge danske Se og Hør turnerer Jeppe Lenz sammen med Aqua, hvor også to av hennes ekser spiller. Som kjent har hun tidligere vært gift med kollega Søren Rasted i 16 år, men også hennes to foregående forhold har vært med menn som har hatt tilknytning til Aqua.

Som eneste jente har Nystrøm så godt som kunnet forsyne seg av bandkollegaene. Danske Se og Hør skrev nemlig tidligere i år at René Dif (51), som også er best kjent for sin rolle i Aqua, var den første fra gruppen som fikk date Nystrøm.

Romansen mellom dem tok riktignok slutt i 1998, og 45-åringen skal så ha gått videre til Aquas livvakt, Jan Brettschneider. Han fulgte blant annet stjernen til Grammy-utdelingen i 1999.

Etter romansen med livvakten innledet Nystrøm et forhold med Søren Rasted, som hun fikk barna Billy (13) og India (14) sammen med. Eksparet var kolleger da de toppet hitlistene med «Barbie Girl» og en rekke andre hits på slutten av 90-tallet, tjente flerfoldige millioner - og forelsket seg i hverandre etter mange års samarbeid.

EKSER: Lene Nystrøm har tidligere vært sammen både René Dif og Søren Rasted. Det spøkte hun nylig med selv. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Lene Nystrøm har tidligere vært sammen både René Dif og Søren Rasted. Det spøkte hun nylig med selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men i 2017 tok lykken slutt.

At hun har datet flere i bandet spøkte hun selv med nylig. Fra scenen pekte hun på René, Søren og Jeppe, og sa følgende:

- Min eks, min eks, min nye kjæreste.

Den overraskende uttalelsen sørget for vill jubel og latter fra publikum. Heller ikke de tre involverte mennene klarte å holde tilbake latteren på scenen.

Se dette innlegget på Instagram

Oh yes😅 @aqua.dk

Et innlegg delt av Lene (@lenenystrom)

Holder årsaken hemmelig

At Lene Nystrøm har fått mye oppmerksomhet for forholdene sine er ingen hemmelighet. Spesielt fikk skilsmissen med Rasted mye spalteplass. Hva som er den virkelige årsaken til bruddet, er blitt holdt privat.

Nystrøm har tidligere fortalte at de fremdeles har mye kjærlighet for hverandre, og at de alltid vil elske hverandre.

- Det var tungt å ta avgjørelsen om å skilles, men det er en avgjørelse vi har tatt sammen. Vi fortsetter som gode venner, gode partnere og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna, sa hun, og fortsatte:

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre.

Klipp fra TV2-programmet "Hver gang vi møtes": Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om "Barbie"-perioden. Vis mer

LES OGSÅ: - Ganske fornøyd med å ha hengt med han i 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer