- Han elsker kurvene mine

Christina Aguileras kjæreste har ikke noe imot at hun har lagt på seg noen kilo.

SHOPPING: En glad Christina Aguilera var på shopping med kjæresten Matt Rutler forrige måned. Foto: All Over Press
SHOPPING: En glad Christina Aguilera var på shopping med kjæresten Matt Rutler forrige måned. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den talentfulle sangerinnen Christina Aguilara (31) har den siste tiden fått mye tyn for sin formfulle kropp.

- Jeg har vært gjennom oppturer og nedturer i denne businessen. Jeg har vært for tynn, jeg har vært for tykk. Jeg har blitt kritisert for å ha vært på begge sider av skalaen, erkjenner hun i et stort intervju i februarutgaven av kvinnemagasinet Marie Claire.

Men Aguilera lar seg ikke vippe av pinnen av kommentarene hun blant annet har fått av Kelly Osbourne (26).

- Kommentarene er «uro» jeg automatisk blokker ut. Jeg elsker kroppen min, kjæresten min elsker kroppen min. Sønnen min er frisk og rask, og det er alt som betyr noe for meg, sier hun videre.

Hun innrømmer likevel at det har tatt tid å komme til det stadiet hun er i dag.

- I dag er jeg heldigvis veldig selvsikker når det kommer til kroppen min. Men det har tatt tid å komme dit, men det handler om å erkjenne seg selv og den kroppen man har, sier hun til magasinet.

31-åringen har vært sammen med produksjonsassisten Matt Rutler (26) i litt over et år, og har sønnen Max Liron Bratman (4) med eksmannen Jordan Bratman (34).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexsymbolet døde av komplikasjoner etter operasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer