SVÆRT LYKKELIGE: Christina Aguilera og Jordan Bratman har ingenting å klage på. Foto: All Over Press
SVÆRT LYKKELIGE: Christina Aguilera og Jordan Bratman har ingenting å klage på. Foto: All Over Press Vis mer

- Han elsker kløften min

Aguileras ektemann setter stor pris på hennes nye formfulle kropp.

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): For tre måneder siden ble popstjernen Christina Aguilera (27) og mannen Jordan Bratman foreldre til lille Max.

Den yppige blondinen innrømmer at det er hardt arbeid å få tilbake sin vevre kropp, men forteller til Life & Style Weekly at hun er svært fornøyd likevel.

- Jeg har ikke kommet helt tilbake til vekten jeg hadde før jeg ble gravid, men jeg er faktisk kjempefornøyd med kroppen min akkurat nå. Den er mye mer formfull enn tidligere.

- Kløften min ser ganske bra ut nå, og mannen min elsker den.

De nybakte foreldrene kjøpte i fjor huset til Ozzy og Sharon Ousbourne som de nå har pusset opp, Christina jobber også med en ny plate og forteller til bladet at hun aldri har hatt det bedre.

- Jeg hadde aldri trodd at livet mitt kunne bli så bra som det er nå. Jeg går rundt og smiler konstant. Jeg er så utrolig heldig, og må klype meg selv i armen for å virkelig skjønne at det er sant.

- Jeg går rundt i huset mitt med min fantastiske mann, Jordan, babyen vår Max, og jeg er virkelig lykkelig, sier hun.

Jordan tar sin tørn med stelling og mating av sønnen, og Christina nekter for at det er hardt å leve et normalt liv selv om hun er kjendis.

- Jeg skifter ikke bleier i ballkjoler med masse smykker og annet tilbehør. Jeg tror nok vi er ganske normale.


LES OGSÅ: Stjernene raser ned i vekt etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer