SØT MUSIKK: En flørt skal ha vært på gang i noen måneder mellom Orlando Bloom og Jennifer Aniston. Foto: All Over
SØT MUSIKK: En flørt skal ha vært på gang i noen måneder mellom Orlando Bloom og Jennifer Aniston. Foto: All OverVis mer

- Han elsker energien hennes

Søt musikk mellom Orlando Bloom og Jennifer Aniston...

SEHER.NO: Skuespillerne Orlando Bloom (31) og Jennifer Aniston (39) skal ha hatt en flørt på gang i noen måneder, og da de var på en kjendisspekket fest i Los Angeles på fredag var det tydelig at de har funnet tonen.

Ifølge Dailymail.co.uk ble "Pirates of the Caribbean"-stjernen og en Hollywoods mest ettertraktede single kvinner stadig sett sammen på festen, og det hevdes at Orlando Bloom skal ha hatt et godt øye til "Friends"-stjernen i lang tid selv om han har datet undertøysmodellen Miranda Kerr (25) de siste månedene.

Se bildene fra festen her (ekstern lenke).

På festen var Orlando omsvermet av flere attraktive kvinner som Eva Longoria (Frustrerte fruer) og Jennifers gode venninne og medspiller gjennom mange år, Courteney Cox. Men det skal ha vært Jennifer som virkelig fanget oppmerksomheten hans.

Jennifer og Orlando møttes første gang i 2004, under innspillingen av "Troy" hvor Jennifers daværende ektemann Brad Pitt spilte mot Orlando.

Men det var først i fjor høst at de virkelig fant tonen på en ferie i Mexico i bryllupet til deres felles manager. Så møttes de igjen i februar på en privat fest i Hollywood. De to stjernene skal ha funnet hverandre i en felles lidenskap for yoga og holdt tett sammen hele kvelden.

- Jennifer er smigret over Orlandos oppmerksomhet. Han har vært forelsket i henne aldri så lenge. Han elsker energien hennes, sier en kilde til nettstedet.

Jennifer har etter skilsmissen med Brad Pitt i 2005 blitt koblet med flere menn, blant annet Vince Vaughn. I det siste er hun stadig blitt sett i armene til medspiller Owen Wilson.

LES OGSÅ: Jan Fredrik Karlsen forelsket