<strong>KVINNEBEDÅRER:</strong> Skuespilleren og artisten Frank Sinatra var populær blant damene, og skal blant annet ha hatt en forhold til Marilyn Monroe. Her er han sammen med skuespillerinnen Grace Kelly.  Foto: Stella Pictures
KVINNEBEDÅRER: Skuespilleren og artisten Frank Sinatra var populær blant damene, og skal blant annet ha hatt en forhold til Marilyn Monroe. Her er han sammen med skuespillerinnen Grace Kelly. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han dusjet 12 ganger om dagen

Frank Sinatra var ekstremt opptatt av renslighet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den avdøde amerikanske sangeren og skuespilleren Frank Sinatra døde av hjerteinfarkt i 1998, og nå avslører legendens enke Barbara Sinatra hvordan det var å leve med ham.

Barbara forteller ifølge Perez Hilton i biografien «Lady Blue Eyes: My Life With Frank», at ektemannen var ekstremt opptatt av renslighet.

- Han var den typen som dusjet 12 ganger om dagen. Jeg mener, han var ryddig. Han luktet alltid lavendel.

I boken forteller hun også at Sinatra - som skal ha hatt et forhold til Marilyn Monroe - aldri beklaget seg for utroskapet, og at hun heller valgte å se den andre veien i forhold til hva som foregikk. Og til tross for de andre kvinnene, mener Barbara at hun var en heldig kvinne.

- Jeg var den heldigste kvinnen i verden, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble gravlagt med sigarer og alkohol   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer