- Han dumpet meg via en SMS

Katy Perry åpner seg om skilsmissen fra komikeren Russel Brand.

SEOGHØR.NO: Etter kun 14 måneder som ektepar kom sjokknyheten om at Katy Perry (28) og Russel Brand (38) skulle skilles i 2011.

I ettertid har Brand fleipet om bruddet i media, men Perry har valgt å forholde seg mer eller mindre taus - frem til nå.

- Han er en veldig smart mann og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. Men jeg har ikke hørt fra ham siden han sendte meg en tekstmelding 31. desember 2011 hvor det stod at han ville skilles, avslører hun i et intervju med Vogue.

«I Kissed a Girl»-stjernen forteller også at hun lenge klandret seg selv for bruddet, før hun kommer med en kryptisk avslutning:

- Jeg følte et stort ansvar for at ekteskapet tok slutt, men så fant jeg ut den virkelig sannheten. Den kan jeg ikke røpe, men jeg har den trygt innelåst i safen min til en regnfull dag. Jeg ga slipp, og jeg innså: «Dette er ikke på grunn av meg. Dette er utenfor min forstand». Så nå har jeg gått videre.

Etter skilsmissen fra komikeren innledet popstjernen en het romanse med skjørtejegeren John Mayer (35). Men dette forholdet tok slutt i mars, og kort tid etter ble hun koblet sammen med «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (27).LES OGSÅ: Kristen Stewart føler seg sviktet av Katy Perry