Danny Masterson:

- Han dro meg etter håret

Sjokkerende detaljer kommer fram i rettssaken mot den overgrepstiltalte «That ’70s Show»-stjerna.

OVERGREPSANKLAGER: Danny Masterson risikerer 45 år i fengsel. Foto: Carolyn Kaster / AP Photo / NTB
OVERGREPSANKLAGER: Danny Masterson risikerer 45 år i fengsel. Foto: Carolyn Kaster / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

«That ’70s Show»-stjerna Danny Masterson (46) befinner seg for tida i en rettssak, etter han ble tiltalt for å ha voldtatt tre kvinner i perioden 2001 til 2003. Overgrepene skal ha funnet sted samtidig som Masterson portretterte rollen som Steven Hyde i det populære programmet.

Rettssaken er inne i sin andre uke, og mandag inntok et av de angivelige ofrene, som omtales som Jane Doe 3, vitneboksen - og hun kunne dele rystende detaljer fra sin tid med Masterson.

Det melder blant andre Deadline, som er blant mediene som følger rettssaken.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

- Dro meg etter håret

Jane Doe 3 forteller at hun bodde sammen med skuespilleren i seks år. Da de møttes var hun knapt fylt 18 år, og gjorde det godt som modell. I 1996 flyttet hun oss hos ham, og ifølge henne hadde de det fint det første året. Han var «sjarmerende og hun ble forelsket», forteller hun.

Så skal Masterson ha sett seg lei på at hun reiste verden rundt på modelloppdrag, og ba henne holde seg hjemme. Han skal også ha gjort det klart at han ville hun skulle bli en del av Scientologikirka - hvor han var medlem.

STJERNER: Masterson er mest kjent for sin rolle i «That ’70s Show». Her avbildet med hele gjengen, fra topp: Mila Kunis, Danny Masterson, Wilmer Valderrama, Ashton Kutcher, Topher Grace og Laura Prepon. Foto: Robert Sebree/20th Century Fox/Kobal/REX/NTB
STJERNER: Masterson er mest kjent for sin rolle i «That ’70s Show». Her avbildet med hele gjengen, fra topp: Mila Kunis, Danny Masterson, Wilmer Valderrama, Ashton Kutcher, Topher Grace og Laura Prepon. Foto: Robert Sebree/20th Century Fox/Kobal/REX/NTB Vis mer

Plutselig skal hele forholdet ha forandret seg totalt. Skuespilleren skal ha blitt aggressiv og mishandlet henne både fysisk og psykisk.

- Jeg husker at jeg kom tilbake fra Paris, og jeg var veldig sliten og «jetlagget». Han ville ha sex, men det ville ikke jeg. Det resulterte i en slåsskamp hvor han dro meg etter håret over soveromsgulvet. Han kalte meg feit og andre stygge ting, forteller Jane Doe 3.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

- Tisset på meg

Vitnet forteller at hun flere ganger «lot» Masterson ha sex med henne, fordi det ikke hjalp å si «nei». Etterpå skal hun også ha blitt tvunget til å si «unnskyld», hvis ikke ville han bli rasende, forteller hun.

- Når han var sint på meg kalte han meg «white trash».

Ifølge Daily Mail skal han angivelig også ha urinert på henne.

- Jeg kunne stå i dusjen også snek han seg inn og tisset på meg. Han syntes det var morsomt, skriver nettstedet at hun har forklart.

BLIND VOLD: Realityprofil Cristian Brennhovd ble banket opp i Oslo. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

I forrige uke var et annet angivelig offer, som ble omtalt som Jane Doe 1, som delte sin opplevelse med skuespilleren. Hun hevdet blant annet at Masterson kastet henne i boblebadet, voldtok henne og deretter pekte på henne med en pistol og sa: «Ikke si et jævla ord».

Masterson risikerer opp til 45 år i fengsel hvis han dømmes for forholdene.

I 2017 ble han skrevet ut av Netflix-serien «The Ranch», og strømmetjenesten ga ham i tillegg sparken kort tid etter. Ikke lenge etter kvittet også managementet hans seg med ham.

LES OGSÅ: - Like ille som utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer