- Han drikker tett og kjederøyker

Jennifer Lopez mener forholdet til eks-mannen er «meget trist» etter bruddet.

VONDT BRUDD: Jennifer Lopez beskriver forholdet til sin eks-mann som «meget trist» etter bruddet. Foto: All Over
VONDT BRUDD: Jennifer Lopez beskriver forholdet til sin eks-mann som «meget trist» etter bruddet. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartistene Jennifer Lopez (42) og Marc Anthony (43) vakte stor oppmerksomhet da de i juli i 2011 varslet at de skulle skilles.

Til bladet Vogue sier en nyforelsket Jennifer Lopez at forholdet til eks-mannen i dag er «meget trist» selv om de forsøker å samarbeide av hensyn til sine tvillinger Emme og Maximilian (3).

- Forholdet vårt er veldig, veldig trist. Det er veldig følsomt og av og til vanskelig. Vi er fortsatt venner - og ikke minst foreldre. Men det vil ta tid. Vi gjør så godt vi kan for barnas skyld.

Lopez avslører i intervjuet også at eks-mannen lever en svært usunn livsstil.

- Han drikker tett og kjederøyker. Han har alltid gjort det. Vi er helt forskjellige på den måten. Jeg er vant til det fra jeg vokste opp. Mennene drakk og kvinnene gjorde det ikke, sier hun til Vogue ifølge Radaronline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik fikk stjernene Oscar-kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer