- Han drepte seg selv, med Coca Cola

Avdøde Michael Jacksons lege legger skylden på den berømte leskedrikken.

COCA COLA SOM RETTSLIG STRATEGI: Michael Jacksons avhengighet til leskedrikken kan bli en viktig del av hans tidligere lege Conrad Murrays rettslige strategi. Foto: All Over Press
COCA COLA SOM RETTSLIG STRATEGI: Michael Jacksons avhengighet til leskedrikken kan bli en viktig del av hans tidligere lege Conrad Murrays rettslige strategi. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det kan høres sprøtt ut, men Michael Jacksons avhengighet av Coca Cola kan bli en viktig del av hans tidligere lege Conray Murrays rettslige strategi.
 
Conrad Murray står tiltalt for uaktsomt drap. Saken mot ham baserer seg på at Murray forårsaket Jacksons død ved å overmedisinere ham.

Murrays forsvar vil legge vekt på at Jackson proppet i seg koffeinholdige drikker, som kaffe og Coca Cola, for så å innta store mengder Profonol - den ultimate løsningen for søvproblemer, skriver TMZ.

Det var Murray som fant den legendariske sangstjernen død, 25. juni i fjor. Legen hevder nå at Jackson drepte seg selv, ved å injisere høye doser av det smertestillende Profonol, mens han selv var ute av rommet. Fra han fant Jackson liggende livløs på gulvet til han ringte alarmsentralen, tok det ham 30 minutter.

Ved å bruke Coca Cola i sitt forsvar, vil Murray bevise at det lå i Jacksons personlighet å gjøre det han ville, når han ville. Store menger Cola er skadelig, og gjør det nesten umulig å sove. Med dette vil han vise at Jackson var en krevende person, som inntok det han ville, selv om han visste at det utgjorde en helserisiko.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jacksons lege gjemte bevismateriale