SKANDALE: Her har Kanye West akkurat grepet mikrofonen fra Taylor Swift og sagt at Beyonce burde vunnet isteden. Foto: All Over Press
SKANDALE: Her har Kanye West akkurat grepet mikrofonen fra Taylor Swift og sagt at Beyonce burde vunnet isteden. Foto: All Over PressVis mer

- Han drepte jo ingen

Jay-Z støtter Kanye West etter VMA-skandalen.

SEHER.NO: Kanye West (32) sto for det flaueste øyeblikket under søndagens MTV Video Music Awards, da han stormet scenen da Taylor Swift (19) hadde vunnet en pris, og sa at Beyonce burde vunnet.

I dagene etter ble det skrevet mye om hendelsen, og Kanye West fikk mye kritikk. Selv USAs president Barrack Obama hadde sine meninger om den populære artisten.

Det har blitt lite støtte, men nå snakker Beyonces ektemann - rapperen Jay-Z (39) - ut.

- Selvsagt var det frekt fordi det var Taylors øyeblikk, men det var jo det han virkelig følte. Jeg synes det var frekt, men måten alle behandler ham på. Han er på forsiden av hver eneste avis. Der er ikke akkurat som om han drepte noen. Ingen ble skadet, sa Jay-Z under et intervju med BBC Radio 1.

Rapperen hevder Kanyes handling var "upassende", men rettferdiggjør stuntet på grunnlag av at artisten er en veldig hengiven person.

Kjendisbloggeren Perez Hilton setter derimot spørsmålstegn ved Jay-Zs påstander.

"Han burde se på videoen en gang til og se på Taylor Swifts ansiktsuttrykk, og deretter spørre seg selv om han virkelig mener at ingen ble skadet."

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her stormer Kanye scenen