BERØMT OG BERYKTET: Suge Knight er en av USAs mest kjente navn innen hip-hop. Her er han fotografert med en venninne i 2009. Foto: STELLA PICTURES
BERØMT OG BERYKTET: Suge Knight er en av USAs mest kjente navn innen hip-hop. Her er han fotografert med en venninne i 2009. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Han drepte en mann med bilen sin og stakk av

Hip-hop stjernen Suge Knight er på rømmen etter at han skal ha rygget over en mann med bilen sin og stukket av fra åstedet torsdag kveld.

SEOGHØR.NO: Den kjente hip-hop produsenten Suge Knight er etterlyst av politiet, etter at han skal ha drept en mann med bilen sin torsdag.

Ifølge nettsiden TMZ skal dramatikken ha startet da Suge ankom en filminnspilling i Compton-området i Los Angeles.

ETTERLYST: Hip-hop stjernen Suge Knight er etterlyst av politiet for bildrap. Foto: Stella Pictures
ETTERLYST: Hip-hop stjernen Suge Knight er etterlyst av politiet for bildrap. Foto: Stella Pictures Vis mer

Knight - som blant annet er kjent som den tidligere lederen av plateselskapet Death Row Records - skal ha blitt forlate filminnspillingen som blant annet har artisten Dr. Dre og skuespilleren Ice Cube som bidragsytere.

Los Angeles-politiet sier ifølge TMZ at det først oppstod en krangel på filmsettet.

Kort tid senere skal det ha oppstått en ny krangel på en hamburger-restaurant like ved, og det er der Suge Knight skal ha rygget over en mann med bilen sin.

Mannen døde senere av skadene.

Suge Knight er nå etterlyst av politiet i California.

Torsdag kveld fant de hans bil forlatt i bydelen Westwood, men ifølge nettsiden TMZ har verken hovedpersonen eller hans advokat gitt livstegn fra seg foreløpig.

LES OGSÅ: U2 avlyser etter Bono-ulykke