UMETTELIG: Kortvokste Verne Troyer har stor apetitt på damer og alkohol. Foto: All Over Press
UMETTELIG: Kortvokste Verne Troyer har stor apetitt på damer og alkohol. Foto: All Over Press Vis mer

- Han drakk seg nesten i hjel

Ekskona fant Mini-Me tildekt av sitt eget oppkast.

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): "Austin Powers"-stjernen Verne Troyer (40), også kjent som Mini-Me, hadde så store alkoholproblemer at han nesten drakk seg selv til døde, avslører nå ekskona Genevieve Gallen (36) til The Enquirer.

- Rett etter at jeg traff Verne drakk han seg nesten i hjel. Jeg fikk høre at han var på sykehus, og da jeg kom meg dit var han dekket i oppkast og diaré, forteller hun til bladet.

Playboy-modellen forteller også om en gang hun låste seg seg ute av leiligheten mens hennes kortvokste kjæreste lå døddrukken igjen - ute av stand til å hjelpe henne.

- Naboene ringte politiet og jeg klarte å overtale dem til å bryte opp døra. Etterpå krevde de å få se Verne som bevis på at det var mitt hus.

Genevieve fant ham på soverommet med fjeset ned i en pute som han holdt hardt rundt. Hun klarte ikke å vekke den 81 cm høye skuespilleren, så hun løftet ham opp med puta og alt, og tok ham med på utsiden for å vise ham til politiet.

- En av dem begynte å le. Det var utrolig flaut, innrømmer hun.

I 2003 klarte Verne å slutte å drikke og året etter giftet paret seg. Men kun en måned etter bryllupet sprakk Verne igjen, og skilsmisse var ikke til å komme utenom.

Nå sier Genevieve at hun skulle ha sett faresignalene om at Verne hadde en personlighet som lett ble avhengig av ting fra starten av.

- Han var nemlig sexavhengig også. Vi kunne ha sex så ofte som ti ganger om dagen, avslører hun til The Enquirer.

LES OGSÅ: - Han elsket å løpe etter damer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer