KYSSET: Frank Lampard ligger ikke på latsiden, i hvert fall ikke når han har ferie. Her kliner han til med kjæresten, Christine Bleakley. Foto: All Over Press
KYSSET: Frank Lampard ligger ikke på latsiden, i hvert fall ikke når han har ferie. Her kliner han til med kjæresten, Christine Bleakley. Foto: All Over Press Vis mer

Han depper ikke akkurat etter VM-fiaskoen

Frank Lampard avslørt med sin nye kjæreste rett etter VM-exiten.

SEHER.NO: De engelske fotballstjernene har - nok en gang - måttet tåle å bli uthengt og latterliggjort i pressen i sitt eget hjemland. Årsaken er selvsagt lagets svake resultater i årets fotball-VM i Sør-Afrika.

For England sa det stopp i åttendedelsfinalen, der Tyskland ble for sterke. Det betydde samtidig at landslagsstjernene kunne unne seg en tidlig ferie, og her ligger de ikke akkurat på latsiden...

Midtbanestjernen Frank Lampard (32) og kjæresten, TV-personligheten Christine Bleakley (31), har tidligere vært veldig bevisste på ikke å vise sin kjærlighet i offentligheten. Paret har til og med vært forsiktige med å holde hverandre i hendene der det kan være fotografer til stede. Derfor vekket de to stor oppmerksomhet da de delte et langt og hett kyss på et hotell i Sardinia.

Lampard og Bleakley nyter nemlig sin første ferie sammen - noensinne - på den italienske øya. Med seg har de Jamie Redknapp (37) og kona Louise (35).

Ifølge Daily Mail koste Frank og Christine seg med lunsj og et glass vin på hotellet de bor på. Som bildene også viser lo og tullet det forelskede paret før de lente seg mot hverandre og kysset heftig. 

Etterpå bar det av sted for å møte Redknapp-paret, skriver nettstedet.

Frank Lampard er fetter av den tidligere Liverpool- og Tottenham-spilleren Jamie Redknapp, som er sønn av Spurs-sjef Harry Redknapp (63).

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901(kr 1)!

LES OGSÅ: - De hadde et hemmelig forhold