Han depper ikke akkurat etter EM-fiaskoen

Kona visste hvordan Rafael van der Vaart skulle komme i humør igjen... Se bildene!

HET STEMNING: Det var ikke bare sola som førte til het temperatur på stranda under ferien til Rafael van der Vaart og kona Sylvie i franske Saint Tropez. Foto: Stella Pictures
HET STEMNING: Det var ikke bare sola som førte til het temperatur på stranda under ferien til Rafael van der Vaart og kona Sylvie i franske Saint Tropez. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Rafael van der Vaarts romantiske ferie nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den nederlandske fotballstjernen Rafael van der Vaart var langt nede etter at han og resten av landslaget røk ut av fotball-EM tidligere denne måneden, til tross for at de var en av forhåndsfavorittene.

Men heldigvis for 29-åringen - som til daglig spiller Premier League-klubben Tottenham Hotspur - visste hans kone Sylvie (34) hvordan hun skulle få humøret hans opp igjen.


Rett etter at Rafael kom hjem fra fotballturneringen i Polen og Ukraina, pakket ekteparet sakene og reiste på en romantisk ferie til franske Saint Tropez.

I det varme sommerværet benyttet paret sjansen til flere dukkerter i det krystallklare vannet og viste sin kjærlighet da de kysset hett på bryggekanten, uten å bry seg om oppmerksomheten fra de andre badegjestene...

Rafael har vært gift med vakre Sylvia - som er en kjent TV-programleder i Nederland - siden 2005. Paret har sønnen Damian (6) sammen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Carew: - Kan være ferdig med fotball for godt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer