Brad Pitt:

- Han dater

Seks år etter den bitre skilsmissen skal Brad Pitt leve sitt beste liv - under omstendighetene.

ETTERTRAKTET: Brad Pitt er en av Hollywoods mest ettertraktede menn. Foto: Scott Garfitt/Invision/AP/NTB
ETTERTRAKTET: Brad Pitt er en av Hollywoods mest ettertraktede menn. Foto: Scott Garfitt/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I 12 år var Brad Pitt (58) og Angelina Jolie (47) et av Hollywoods heteste par. Sammen har de barna Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) og tvillingene Knox og Vivienne (14).

I 2016 kom imidlertid sjokknyheten om at duoen skulle skilles, etter kun to år som ektepar.

I etterkant av bruddet har seksbarnsfaren blitt koblet til en rekke kvinner, blant annet ekskona Jennifer Aniston (53), skuespillerkollega Kate Hudson (43) og «Arrested Development»-stjernen Alia Shawkat (33).

På stevnemøter

Nå hevder People at Hollywood-stjernen prøver å gjøre det beste ut av livet sitt etter den vonde skilsmissen for seks år siden.

- Han har en stor gruppe kreative venner i Los Angeles som han tilbringer tid med. Han dater, men han er ikke i et seriøst forhold for øyeblikket, forteller en venn nær skuespilleren til nettstedet.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Pitt og Jolie har ligget i en bitter strid om omsorgsretten for barna etter bruddet. Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene og via sin talsperson fortalte hun den gang til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Det kom også frem at en av grunnene til at 47-åringen valgte å forlate «Fight Club»-stjernen skal ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom ham og Maddox om bord på et fly i 2016. I tillegg skal Pitt ha slitt med alkoholproblemer.

Til tross for det betente forholdet og pågående juridiske tvister mellom eksene, så prøver 58-åringen å tilbringe kvalitetstid med barna.

- Brad har middag med de yngste barna når alle er i Los Angeles. Siden ungene har blitt eldre nå, så har de alle egne liv og venner. Han har fremdeles et ganske godt forhold til dem, deler kilden.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Videre skriver nettstedet at den «Bullet Train»-aktuelle stjernen fokuserer på filmene sine, det franske slottet Miraval som han eier i Frankrike, samt andre lidenskaper.

- Han elsker arkitektur og kreativitet. Han lever sitt beste liv under omstendighetene.

«Ekte smerte og ekte glede»

Sist måned åpnet Brad Pitt selv opp om ensomhet og depresjon.

- Jeg har alltid følt meg veldig alene i livet. Alene da jeg vokste opp som barn, og til med og alene her i Los Angeles. Det er først nylig jeg har hatt en større omfavnelse av vennene mine og familien min, avslørte han i et intervju med magasinet GQ, og fortsatte:

- Hva er den linja? Det var enten Rilke eller Einstein som sa det. Men det var noe om at når du kan gå med paradokset, når du bærer ekte smerte og ekte glede samtidig, så er det modenhet og vekst.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

Deretter beskrev seksbarnsfaren ting som bringer ham glede, blant annet musikk. Og samtidig forklarte han at følelsene av lykke ikke dukket opp hos ham før nylig.

- Jeg beveget meg alltid med strømmene, drev på en måte videre til den neste. Jeg tror jeg har tilbragt år med en liten form for depresjon, og det var ikke før jeg forsonet meg med dette ved å prøve å omfavne alle sider av meg selv - det vakre og det stygge - at jeg har klart å fange de gledesøyeblikkene, delte han i intervjuet.

LES OGSÅ: Skal ha to brudekjoler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer