NYE ROMANSER: Ashley Cole dater for tiden eks-stripperen Sarah Purnell. Samtidig blir det hetere og hetere mellom Cheryl Cole og Derek Hough. Foto: Stella Pictures
NYE ROMANSER: Ashley Cole dater for tiden eks-stripperen Sarah Purnell. Samtidig blir det hetere og hetere mellom Cheryl Cole og Derek Hough. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han dater en stripper

Kjærligheten blomstrer for både Ashley og Cheryl...

Publisert
SEHER.NO: Etter det dramatiske bruddet mellom Cheryl (26) og Ashley Cole (29), ser det nå ut til at kjærligheten blomstrer på ny for begge to.

News Of The World melder at Ashley har sperret øynene opp for den 23 år gamle eks-stripperen Sarah Purnell, som skal være svært lik Cheryl utseendemessig.

Tirsdag var Purnell på besøk hos Ashley, og det hele skal ha gått hett for seg i fotballstjernens bolig. Da Sarah forlot leiligheten, skal Ashley ha ropt: «Ser deg senere, sexy», ut av vinduet etter henne.

Sarah og Ashley møtte hverandre på en nattklubb i London for fem uker siden, og kilder hevder at Sarah ikke var interessert i Ashley fra begynnelsen av. Det var stjernen som måtte kjempe for å få med seg eks-stripperen hjem. Nå er derimot situasjonen en annen.


- Sarah er utrolig lykkelig over forholdet deres, men har holdt det veldig hemmelig, og nesten ikke fortalt en levende sjel om det. Hun tilbragte den første natten hos ham og det var veldig romantisk. Ashley var en gentleman og behandlet henne som en prinsesse, sier en kilde til avisen.

Cole er for tiden i Sør-Afrika, der han skal delta i verdensmesterskapet i fotball, som går av stabelen på torsdag. Derfor går det noen uker før Ashley får truffet Sarah igjen, men de skal allerede ha snakket om å dra på en romantisk ferie når Ashley er tilbake i London.

Også for Cheryl ser kjærligheten ut til å blomstre. Mediene har over lang tid spekulert i om det var noe mellom henne og den gode vennen, danseren Derek Hough.

News Of The World meldte forrige uke at Derek hadde tilbragt natten i Cheryls bolig, og nå skal de to ifølge Mirror være på en romantisk ferie i Paris.

- Derek forsøkte å ligge litt lavt så Cheryl kunne gjøre sine ting, men hun klarte ikke ta hendene av ham. Da de kom inn på nattklubben omfavnet de hverandre, og hvisket inn i ørene til hverandre hele tiden. De gliste på en veldig forelsket måte, sier en kilde til Mirror.

Det er ventet at Cheryl vil motta omkring 70 millioner kroner når skilsmisseoppgjøret går gjennom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde aldri hun ville gå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer