KJÆRESTER? Robert Pattinson og Kristen Stewart har lenge vært koblet til hverandre. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER? Robert Pattinson og Kristen Stewart har lenge vært koblet til hverandre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han dater en kollega

Er det denne kvinnen "90210"-stjernen snakker om?

SEHER.NO: Jennie Garth setter nå fart i spekulasjonene om at Robert Pattinson (23) dater Kristen Stewart (19). Ifølge "90210"-stjernen har nemlig hennes mann, Peter Facinelli, fortalt at kjekkasen har innledet et forhold med en av sine "Twilight"-kolleger, skriver Hollywood.com.

Helt siden Pattinson og Stewart viste seg på den hvite duken sammen for første gang har kjærlighetsryktene sirkulert rundt dem. Ryktene fikk enda mer vind i seilene da de begynte innspillingen av oppfølgeren til "Twilight", "New Moon", i Canada tidligere i år. Paret har derimot hele tiden benektet ryktene, og sagt at de bare er venner.

Jennie Garths mann spiller i filmene en farsfigur for Pattinsons karakter, Edward Cullen. Nå avslører altså Jennie at 23-åringen dater en av sine motspillere - men hun nekter samtidig å si navnet på personen.

Kjekkasen har nemlig også blitt koblet til en annen motskuespiller, Nikki Reed...

- Jeg kan ikke si hvem det er, ettersom jeg da ville brutt et løfte jeg har gitt min mann. Men ja, han dater én av dem, sier hun til New York Daily News.

Kristen Stewart har dog nylig uttalt seg om hvor mye hun liker sin andre "Twilight"-motspiller, Taylor Lautner.
- Jeg elsker den gutten, jeg skulle gjort hva som helst for ham! Jeg kunne drept for ham, bokstavelig talt, har hun tidligere uttalt.

Robert Pattinson ble nylig kåret til verdens mest sexy mann i en kåring foretatt av Glamour Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: "Twilight"-stjernene klinte til