- Han dater en australsk modell

Den amerikanske filmstjernen Leonardo DiCaprio prøver å skjule forholdet for offentligheten.

NY DATE: - De har holdt på i cirka to uker. Han skriver tekstmeldinger til henne når han har lyst til å se henne, og de ser hverandre et par ganger i uka, sier en kilde om forholdet mellom Leonardo DiCaprio og Alyce Crawford. Foto: All Over Press
NY DATE: - De har holdt på i cirka to uker. Han skriver tekstmeldinger til henne når han har lyst til å se henne, og de ser hverandre et par ganger i uka, sier en kilde om forholdet mellom Leonardo DiCaprio og Alyce Crawford. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske superstjernen Leonardo DiCaprio (36) dater den australske modellen Alyce Crawford (21).

Forrige uke ble det kjent at det er slutt mellom 36-åringen og Blake Lively. De siste ukene skal imidlertid DiCaprio altså ha flørtet vilt med sin nye flamme mens han har vært med å spille inn filmen «The Great Gatsby» i Sydney, skriver ShowbizSpy.
 
- De har holdt på i cirka to uker. Han skriver tekstmeldinger til henne når han har lyst til å se henne, og de ser hverandre et par ganger i uka. Men de ses oftest på ukedagene, i helgene gjør han andre ting, sier en ikke-navngitt kilde til nettstedet.

Leonardo DiCaprio og Alyce Crawford prøver derimot å holde seg borte fra offentligheten så godt det er mulig.
 
- Hun har besøkt ham på hotellet hans. Han er alt for smart til å bli sett med henne på åpen gate, mener kilden å vite.

Alyce har tidligere vært deltager i «Australia’s Next Top Model». Selv hevder hun at hun ikke har innledet en romanse til den amerikanske superstjernen, selv om hun likevel innrømmer at han er en «fantastisk, fantastisk fyr» og at de to har vært ute sammen flere ganger.

- Vi har mange felles kjente og han virker veldig hyggelig. Men vi er bare venner, sier hun ifølge ShowbizSpy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er nok forlovet innen seks måneder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer