Zack Efron og Sarah Bro:

- Han dater dansk OL-stjerne

Hollywood-kjekkasen skal ikke lenger være ledig på markedet.

NYTT PAR?: Skuespiller Zac Efron og idrettsutøver Sarah Bro har blitt observert sammen flere ganger den siste tiden. Det har ført til heftige romansespekulasjoner. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: Skuespiller Zac Efron og idrettsutøver Sarah Bro har blitt observert sammen flere ganger den siste tiden. Det har ført til heftige romansespekulasjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at skuespiller Zac Efron (31) regnes som en av de mest ettertraktede ungkarene i Hollywood.

Nå kan derimot US Magazine bringe frem en nyhet som etter alt å dømme vil knuse mange ungpikehjerter verden over. «Baywatch»-stjernen skal nemlig ha begynt å date den danske svømmeren Sarah Bro (23).

Hun representerte blant annet Danmark under Sommer-OL i Rio de Janeiro for snart tre år siden, men dro den gang hjem uten medalje.

SVØMMER: Danske Sarah Bro er profesjonell svømmer og har blant annet deltatt i OL. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
SVØMMER: Danske Sarah Bro er profesjonell svømmer og har blant annet deltatt i OL. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hadde det moro

Ifølge nettstedet fikk romanseryktene bein å gå på for en god stund siden. Skuespillerstjernen og svømmeren ble først observert sammen under en treningstime i Los Angeles i januar. Videre satt duoen side om side under en UFC-kamp i Las Vegas forrige lørdag.

- Det så ut som om de hadde det veldig moro sammen, sier en kilde til US Magazine, som videre understreker at turtelduene var sparsommelige med kjærtegn overfor hverandre i full offentlighet.

Det er derimot tydelig at de to har funnet en felles interesse i idrett. Ifølge Elle var UFC-kampen det andre sportsarrangementet de to deltok på samme helg. Også fredag var de til stede som tilskuere på en hockeykamp i Los Angeles. Begge delte bilder fra arrangementet, men ikke av hverandre sammen.

Sarah Bro kommer opprinnelig fra København, men har bosatt seg i Los Angeles, ifølge E! News. Med utgangspunkt i 23-åringens Instagram-profil, er det tydelig at hun lever en aktiv livsstil:

Zac Efron har ikke kommentert romansespekulasjonene så langt. Danske BT har vært i kontakt med Sarah Bro, som ikke ønsker å si noe om saken.

Mange spekulasjoner

I løpet av årene har kjærlighetslivet til Zac Efron vært gjenstand for stor interesse i tabloidspaltene. I 2017 svirret blant annet kjærlighetsryktene mellom ham og «Baywatch»-kollega Alexandra Daddario (32).

Tross store overskrifter, avkreftet skuespillerne gang på gang at det var noen romanse mellom dem.

Efron har derimot datet Michelle Rodriguez fra juni 2014 til august samme år. 31-åringen var også i et forhold med Vanessa Hudgens fra 2007 til 2010.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Forholdet deres fikk ekstremt mye oppmerksomhet i media, og i 2015 avslørte Hudgens at det ofte var slitsomt å være kjæreste med en kjekkas som «alle jentene ville ha en bit av».

- Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg var skikkelig slem fordi jeg var så lei. Jenter løp etter ham, og jeg ga dem drepende blikk, fortalte hun om sjalusien som oppsto, til New York Times.

SJALU: Vanessa Hudgens har tidligere tegnet et bilde av hvordan det var å være i et forhold med Zac Efron. Ifølge henne var det tøft å takle den konstante oppmerksomheten han fikk fra andre jenter. Foto: NTB Scanpix
SJALU: Vanessa Hudgens har tidligere tegnet et bilde av hvordan det var å være i et forhold med Zac Efron. Ifølge henne var det tøft å takle den konstante oppmerksomheten han fikk fra andre jenter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen hell på Tinder

I et intervju med The Sunday Times har Efron selv fortalt at det er vanskelig for ham å ha et normalt kjærlighetsliv i Hollywood. I 2016 forklarte skuespilleren at alle jenter han viser seg sammen med får veldig stor oppmerksomhet og at mange rykter oppstår bare han innleder et vennskap med jenter.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å kunne date normalt. Alle jeg dater vil ha en eller annen oppfatning før de har møtt meg uansett, sa Efron i intervjuet.

Kjekkasen kunne den gang også røpe at selv på datingappen Tinder var det lite napp å få.

- Da jeg fikk meg Tinder, så var det ingen - utrolig nok - som «likte» meg slik at vi kunne begynne å chatte. De trodde kontoen var falsk.

ÅPNER OPP: John Carew deler detaljer om hvordan drømmedama skal være. Vis mer

LES OGSÅ: Frykter nakenbildene vil ødelegge karrieren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer