- Han danser som en nerd

Videoen av en dansende Leonardo DiCaprio på Coachella-festivalen går verden rundt. Se den her!

SEOGHØR.NO: Vi er vant til å se Leonardo DiCaprio (39) smilende på den røde løperen, men den barske skuespilleren var tydelig ute av sitt element på Coachella-festivalen denne helgen.

Sammen med modellkjæresten Toni Garrn (21) festet han natten lang på den stjernespekkede kjendisfestivalen. Leo lot seg rive med av musikken og nå går den pinlige dansen verden rundt.

- Leonardo DiCaprio danset som en nerd på Coachella, skriver nettsiden TMZ og referer til skuespillerens stive og mekaniske dansetrinn.

 

- Han er kjekk og en utrolig skuespiller…og meget mulig den verste danseren på Coachella.

Skjulte ansiktet

Kjæresten Toni ble også fanget av rytmen og var kanskje hakket mer elegant der hun beveget sin veldreide kropp til musikken.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Leonardo DiCaprio er kjekk, talentfull og omsvermet, men dansing er nok ikke hans sterkeste side.
POPULÆR: Leonardo DiCaprio er kjekk, talentfull og omsvermet, men dansing er nok ikke hans sterkeste side. Vis mer

DiCaprio hadde et tørkle rundt ansiktet, hatt og mørke solbriller og prøvde å gå i et med de andre festivaldeltagerne, men ble likevel fanget på film.

Coachella tiltrekker seg noen av verdens største stjerner og Leo kunne feste sammen med filmkollegaer som Jared Leto og Lindsay Lohan, partyprinsesse Paris Hilton og kjendisdøtrene Kelly Osbourne og Kendall og Kylie Jenner. Artister som Selena Gomez, Katy Perry og Ellie Goulding var også på festivalen.

 

LES OGSÅ: DiCaprio tapte igjen og kom som ensom ulv