VENTER BARN: Margrethe Røed og Tomas Kvitvik venter sitt første barn i vinter. Foto: Kirsti I. Ertsås / Seoghør.no
VENTER BARN: Margrethe Røed og Tomas Kvitvik venter sitt første barn i vinter. Foto: Kirsti I. Ertsås / Seoghør.noVis mer

- Han danser og sparker i magen

Margrethe avslørte kjønnet på "Skal vi danse"...

SEHER.NO: Lørdag var det klart for tredje program i TV 2s populære "Skal vi danse", hvor den gravide NRK Super-programlederen Margrethe Røed (32) er en av deltagerne.

Røed er over fem måneder på vei, men lar ikke den voksende magen legge en demper på innsatsen av den grunn.

Etter sendingen lørdag, fortalte 32-åringen til Seher.no at hun ikke tenker stort på at hun er gravid når hun danser, og at hun føler seg trygg selv i høye løft med dansepartneren Asmund.

- Asmund er veldig flink, og jeg føler meg trygg i armene hans, uttalte hun til Seher.no etter endt danseopptreden.

Røed fortalte at hun merker at kroppen forandrer seg, men at det er mulig at dansen er med på å holde vekten nede.

- Det er jo litt uvant, for jeg har jo aldri vært gravid før. Jeg legger på meg litt, men jeg hadde muligens lagt på meg mer under graviditeten hvis det ikke hadde vært for all dansetreningen.Røeds kjæreste, Tomas Kvitvik, var selvskreven gjest i salen da Margrethe danset rumba i helgen, og til Seher.no fortalte Kvitvik at han ser fram til pappatilværelsen.

- Vi gleder oss veldig!

De vordrende foreldrene avslørte til Seher.no at det er en liten gutt de venter, og at det allerede er en aktiv kar.

- Vi venter en danseløve. Han danser og sparker i magen allerede! fortalte programlederen.

Den populære Barne-TV programlederen har termin én måned etter finalen av "Skal vi danse", men dersom babyen likevel skulle melde sin ankomst midt under et av de direktesendte tv-sendingene, har Margrethe planen klar.

- Det er bra at jeg har en jordmor til svigermor for da kan jegringe henne, og høre med henne hele tiden. Og hvis hun sitter i salenog hvis det skulle skje noe så kan hun være på alerten med en gang. Såkan hun komme inn i koreografien og late som om det hele var en dans, uttalte kjendis-danseren spøkefullt til Seher.no i september.

I forrige uke ble det kjent at Røed ikke er den eneste ”Skal vi danse”-deltageren som danser med barn i magen. Gyda Bloch Thorsen venter nemlig også barn med Brann-kjæresten Bjørnar Holmvik, og i tillegg er programleder Pia Lykke (34) også gravid.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt dopet