<strong>OPERERES TIL SOMMEREN:</strong> Nettstedet RadarOnline skriver at Jenners planlagte kjønnsskifteoperasjon vil skje til sommeren. Foto: Stella Pictures
OPERERES TIL SOMMEREN: Nettstedet RadarOnline skriver at Jenners planlagte kjønnsskifteoperasjon vil skje til sommeren. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han bytter kjønn til sommeren

Bruce Jenner skal ha bestemt seg.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er de siste månedene blitt skrevet mye om at realitystjernen Bruce Jenner (65) er i ferd med å skifte kjønn.

<strong>UTSATT:</strong> Operasjonen ble i utgangspunktet utsatt fordi Jenner var involvert i en bilulykke som kostet en person livet. Foto: Stella Pictures
UTSATT: Operasjonen ble i utgangspunktet utsatt fordi Jenner var involvert i en bilulykke som kostet en person livet. Foto: Stella Pictures Vis mer
<strong>STEFAR:</strong> Bruce er Kim Kardashians stefar. Foto: FameFlynet
STEFAR: Bruce er Kim Kardashians stefar. Foto: FameFlynet Vis mer

Og skal man tro nettstedet RadarOnline.com har Kim Kardashians stefar bestemt seg for når han skal opereres.

Nettstedet skriver at den planlagte operasjonen ble utsatt på grunn av bilulykken Jenner var involvert i tidligere i år. Ulykken kostet en person livet.

Nå har imidlertid stjernen bestemt seg for å gjennomføre operasjonen til sommeren.

- Det vil skje mot slutten av sommeren. Operasjonen ble utsatt på grunn av bilulykken, forteller en kilde til nettstedet.


Jenner har selv ikke kommentert selve kjønnsskiftet, men det er skrevet at han vil komme med en egen TV-serie som handler om overgangen hans. Nettstedet TMZ hevdet at serien vil ha premiere i mai eller juni.

- Han bruker all tiden sin akkurat nå til å hjelpe med etterforskningen rundt bilulykken og passer på at alle som stod nær den avdøde får fred.

Jenner, som på 1970-tallet var i verdenstoppen i tikamp, ble høsten 2014 singel etter at Kim Kardashians mor, Kris Jenner, søkte om skilsmisse fra ham.


LES OGSÅ: - Puppene har vokst til en C-cup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer