BESØKTE TAJ MAHAL: Taj Mahal ble bygget på 1600-tallet av mogulherskeren Shahjahan til minne om hans yndlingskone. På Twitter fleiper imidlertid Katy Perry om at det er kjæresten som har bygget mesterverket. Foto: Stella Pictures
BESØKTE TAJ MAHAL: Taj Mahal ble bygget på 1600-tallet av mogulherskeren Shahjahan til minne om hans yndlingskone. På Twitter fleiper imidlertid Katy Perry om at det er kjæresten som har bygget mesterverket. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han bygget den til meg

Popkjønnheten feirer nyttår med kjæresten i India.

SEHER.NO: Den britiske komikeren Russell Brand (34) har siden i høst datet popstjernen Katy Perry (25), men i jul har ikke paret fått sett mye til hverandre.

Nyttårsaften får turtelduene imidlertid vært sammen. Onsdag postet nemlig "I kissed a girl"-sangeren et bilde av paret på Twitter-profilen sin, som viser de to sammen foran praktbygget Taj Mahal i Agra i India, og ifølge Popcrunch skal paret feire nyttår der.

- Han bygde den for meg... fleiper Perry i en kommentar under bildet.

Den siste tiden har det versert forlovelsesrykter rundt paret, men de har fremdeles ikke bekreftet at de planlegger bryllup.  

I midten av desember innrømmet Russell at han har blitt en ny mann etter at han møtte Katy.

- Jeg er en én-kvinnes gentleman nå. Hun er fantastisk. Hun er god å være rundt, og det har forandret meg. Det har stoppet meg fra å gjøre ting som jeg muligens ikke burde gjøre, sa han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Er han klar for ekteskapet?