FAMILIE: Jordan er i dag gift med Peter Andre og nå er det han hun regner som Harveys far. Foto: Stella Pictures
FAMILIE: Jordan er i dag gift med Peter Andre og nå er det han hun regner som Harveys far. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han burde skamme seg

Jordans eks, Dwight Yorke, har ikke sett deres felles sønn på ett år.

LOS ANGELES (Seher.no): Den frittalende glamoumodellen og realitystjerna Katie "Jordan" Price (30) pleier ikke spare på kruttet når hun uttaler seg til pressen.

Likevel har hun nesten aldri kommentert forholdet mellom fotballspilleren Dwight Yorke (37) og deres felles sønn Harvey (6), som er delvis blind og har vekstforstyrrelser.

Inntil nå! 

- Dwight har ikke sett Harvey på ett år. Jeg vet han har et annet barn som han fokuserer på, forteller hun britiske OK! magazine, ifølge The Sun.

Og:

- Jeg har alltid sagt til Dwight at han ta Harvey med på besøk hvis han lærer seg det han trenger om medisinene hans. Barnepiken vår kunne også ha hjulpet ham, men jeg hører aldri noe fra ham.

Dwight dumpet Jordan da hun gikk gravid med Harvey, og har i ettertid nesten ikke tatt noe intiativ til å bli kjent med 6-åringen. 

- Jeg driter i Dwight og kjæresten hans, men jeg synes han skulle tatt vare på sønnen sin. Dwight har alltid kunne komme og gå som han ville, men han ser sjelden Harvey, og jeg synes han burde skamme seg.  

Harvey trenger til en hver tid hjelp og stell fra barnepiker og familiemedlemmer for å fungere i hverdagen, og Jordan mener at ekskjæresten ikke forstår seg på sønnen i det hele tatt.

- På det siste kortet han sendte til Harvey, tror jeg det stod: "Til Harvey, Dwight". Og sist gang han fikk en gave av sin far var det noe som passet bedre til Junior enn til ham. Dwight har ingen forståelse for sønnen sin, sier hun ifølge nettstedet.

I 2005 giftet Jordan seg med sangeren Peter Andre (35) og sammen har de fått barna Junior (3) og Princess Tiaamii (16 mnd).

- Men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Harvey har meg, Pete og våres famile, så han får masse kjærlighet. Det er Pete som er faren hans nå.

LES OGSÅ: Hva er det Jordan driver med?