- Han bryr seg ikke om babyen

Ikke alle er like begeistret for den lille sønnen til Megan Fox.

Se Megan Fox snakke om sønnen i videoen øverst! 

SEOGHØR.NO: I september ble skuespiller Megan Fox (26) mamma for første gang. Hun og ektemannen Brian Austin Green (39) er overbegeistret for lille Noah Shannon (2 mnd), men det gjelder ikke alle i familien.

«This Is 40»-skjønnhetens stesønn Kassius (10), som ektemannen har fra sitt forhold med «Beverly Hills»-stjernen Vanessa Marcil (44), er nemlig temmelig avmålt overfor den nyankomne.

- Kash bryr seg ikke så mye. Han opplever ikke noen form for sjalusi eller konkurranseinnstilling, men han er ikke begeistret heller. Han vil bare spille videospill, forteller Fox til Daily Mirror.

Men 26-åringen selv, som hittil har vernet sønnen mot sladrepressen, forteller åpenhjertig om sin enorme kjærlighet til Noah.

- Morsrollen har gitt meg en opplevelse av min egen dødelighet, fordi jeg innser at det ikke finnes nok tid i verden for meg til å være sammen med Noah. Man blir klar over hvor fort tiden går. Han er bare åtte uker gammel, men jeg vil ikke at han skal vokse for fort. Da han var bare fem dager gammel gråt jeg fordi han vokste så fort, sier hun i intervjuet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Moren din har store pupper