Sylvester Stallone:

- Han brydde seg ikke

Sylvester Stallone og familien skal lage reality-TV.

FAMILIE: Sylvester Stallone, her avbildet med to av døtrene, Sistine og Sophia. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB
FAMILIE: Sylvester Stallone, her avbildet med to av døtrene, Sistine og Sophia. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert

Sylvester Stallone (76) er for mange kjent fra de populære «Rocky»-filmene, og han er kanskje minst like kjent fra «Rambo» også. Til tross for at han har vært en stor stjerne er han en av de Hollywood-skuespillerne som har hatt det mest stabilt i privatlivet.

Han har vært gift med kona Jennifer Flavin (54) i hele 25 år - til tross for at det nylig så ut til å gå mot slutten. Paret meldte nemlig at de skulle skilles, før de snudde på hælen og annonserte at ekteskapet var reddet.

Sammen har stjerneparet tre døtre - Sophia (26), Sistine (24) og Scarlet (20). Og nå avslører Stallone at han skal gjøre noe helst spesielt for døtrene sine.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Lager reality

Skuespilleren og familien skal nemlig være med i en realityserie som gir fans et intimt innblikk i familiens hverdag.

- Nittini prosent av grunnen (til at han sa ja til serien, journ.anm.) var for at man skulle få utforske livet til døtrene mine, sier han ifølge ET Canada.

I tillegg har Stallone lyst til å vise fansen at kjendiser også er helt vanlige mennesker.

- Når man ikke er nødt til å gjøre det, men faktisk gjør det - da er det interessant. Jeg hadde elsket å se stjerner man har vokst opp med: «Se, her er Marlon Brando hjemme» som lager egg og tuller, det er interessant, forklarer han og fortsetter:

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

- Han brydde seg ikke

- De er faktisk mennesker. De går ikke rundt med solbriller, og blir sminket og lærer replikker hele tiden. De gjør tullete, gjentakende, morsomme ting som vi alle gjør i livet.

Trebarnsfaren trekker fram serien «The Osbournes», med Ozzy Osbournes (73) familie, som et godt eksempel.

- Han brydde seg ikke om hunden bæsjet på gulvet, han var ingen superstjerne.

LES OGSÅ: - Vi kysser som tenåringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer