Gwyneth Paltrow i nytt angrep

- Han brukte meg som agn

Harvey Weinstein skrøt til skuespillere om sex med Gwyneth Paltrow.

<strong>LØY PÅ SEG SEX:</strong> Harvey Weinstein fortalte andre kvinner at han hadde hatt sex med Gwyneth Paltrow. Her sammen med Cameron Diaz og Gwyneth under Golden Globes i 1999. Foto: NTB / Scanpix
LØY PÅ SEG SEX: Harvey Weinstein fortalte andre kvinner at han hadde hatt sex med Gwyneth Paltrow. Her sammen med Cameron Diaz og Gwyneth under Golden Globes i 1999. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (45), som er en av kvinnene som har gått hardest ut mot Harvey Weinstein (65), sier i følge Huffington Post at den skandaleomsuste produsenten brukte henne som agn.

Skuespilleren fortalte først til New York Times at film-mogulen sa til andre kvinner at han hadde ligget med henne for at de skulle gå med på hans seksuelle tilnærminger.

-Takket nei

Gwyneth var bare 22 år da hun ble kalt inn til et møte med Harvey på et hotell i Beverly Hills. Deretter inviterte han henne til rommet sitt for å få massasje. Hun avslo tilbudet, men har i ettertid fått vite at Harvey har skrytt på seg at hun har hatt sex med ham for å overtale andre kvinner om å gjøre det samme. Han forklarte til kvinnene at å ha sex med ham kunne gi dem mulighet til en like strålende karriere som Gwyneths.

-Hedret

Denne uken ble det kjent at det amerikanske magasinet TIME hedrer de første kvinnene som har stått frem med sine historier, og de opphøyer #MeToo som deres såkalte "Person of the Year", årets person.

- Hjelper andre kvinner

På forsiden av bladet ser vi blant annet skuespiller Ashely Judd, som var en av kvinnene som stod frem i den første New York Times artikkelen, som avslørte film-produsentens maktmisbruk.

Etter at Judd stod frem har det kommet hundrevis av andre anklager mot Harvey Weinstein. Onsdag denne uken ble det offentlig at seks kvinner saksøker Harvey personlig samt Weinstein co, som med flid har dekket over den grove seksuelle trakasseringen.

-Også i Norge

Weinstein-skandalen, som har rystet Hollywood de siste månedene, var starten på den såkalte #MeToo -kampanjen, som har resultert i at flere kvinner har turt å stå frem med sine historier om trakassering på arbeidsplassen - også i Norge.

<strong>HAR RØMT:</strong> Weinstein har selv lagt seg inn på Meadows sex-rehab i Arizona. Der befinner også Kevin Spacey seg for tiden.
HAR RØMT: Weinstein har selv lagt seg inn på Meadows sex-rehab i Arizona. Der befinner også Kevin Spacey seg for tiden. Vis mer

Les også: Kevin Spacey har tatt meg på ballene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer