- Han brukte huset mitt til orgier mens jeg var gravid

TV-stjernen slaktet eks-kjæresten foran tusenvis av sjokkerte Twitter-fans.

ISFRONT: Chantelle Houghton skjelte tirsdag ut eks-mannen Alex Reid på det groveste på sin Twitter-side. Hun hevdet blant annet at han hadde hatt sex med flere prostituerte, mens hun gikk gravid med deres barn. Foto: All Over Press
ISFRONT: Chantelle Houghton skjelte tirsdag ut eks-mannen Alex Reid på det groveste på sin Twitter-side. Hun hevdet blant annet at han hadde hatt sex med flere prostituerte, mens hun gikk gravid med deres barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at han ble skilt fra modellen og realitystjernen Katie Price, har den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid (37) vært sammen med - og fått et barn med - modellen og  tidligere vinner av «Celebrity Big Brother» i Storbritannia - Chantelle Houghton (29).

Men tidligere i år tok forholdet brått slutt og siden har Chantelle nektet å snakke om eks-mannen - helt til nå.

I en rekke meldinger på det sosiale nettstedet Twitter sjokkerte Chantelle tirsdag sine fans med å skrive at en av grunnene til at det ble slutt, var at hun så SMS-meldinger, hvor Reid flørtet med en annen man.

Kledde seg i dameklær
Reid - som tidligere har bekreftet at han liker å kle seg i dameklær - skal ha avtalt å møte mannen utkledd som sitt alter ego Roxanne.

- De skulle møtes for sex, så jeg er i helvete nå, men hvem ville ikke vært det, skriver Chantelle.

Hun beskylder også Alex for å ha hatt sex med flere personer i hennes hjem, mens hun gikk gravid med deres barn.

- Da jeg var gravid i åttende måned gjorde han huset mitt om til en sex-grotte. Jeg sov på gulvet i flere dager.

- For ikke å snakke om de prostituerte han skrev at han hadde orgier med.

Kjemper for å beholde pengene

Chantelle skriver også at hun nå vil kjempe med nebb og klør for å unngå at hennes tidligere ektemann får tak i hennes eller datteren Dollys penger.

- Nå skjønner jeg hva Katie Price gikk igjennom, og hun fikk skylda den gangen! Jeg vil gå igjennom ild og vann for datteren min, og han skal ikke få tak i Dollys eller mine penger, raser hun.

Alex Reid har foreløpig nektet å kommentere beskyldningene fra Houghton.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilt på 55 sekunder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer