Nicki Minaj, Travis Scott og Kylie Jenner:

- Han bruker Kylie og Stormi til å promotere seg selv

Nicki Minaj mener Travis Scott «jukser» seg til topps.

JUKS: Rapperen Nicki Minaj hevder at Travis Scott jukser seg til topplasseringene på hitlistene. Foto: NTB Scanpix
JUKS: Rapperen Nicki Minaj hevder at Travis Scott jukser seg til topplasseringene på hitlistene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden november 2010 har den amerikanske rapperen Nicki Minaj (35) servert fansen hiter som «Bang Bang», «Starships» og «Superbass».

Sistnevnte låter nådde den gang nummer to og nummer fem på den amerikanske Billboard Hot 100-listen.

I august kom artisten ut med et fjerde album, «Queen», som allerede skal ha toppet hitlistene i hele 86 land, ifølge Minaj selv.

Likevel ser det ikke ut til at 35-åringen klarer å glede seg over den store suksessen.

Hun har nemlig bitt seg merke i at en av hennes konkurrenter, rapperen Travis Scott (26), også har gjort det veldig bra på kort tid - noe hun tilsynelatende ergrer seg stort over.

Mener han jukser

Søndag sjokkerte nemlig Nicki Minaj fansen med en lengre tekst på Twitter.

Der antyder stjernen at Scotts flerfoldige plasseringer på Billboard skyldes hans berømte kjæreste og deres felles datter, Kylie Jenner (21) og Stormi Webster (6 måneder).

- Jeg ofrer blod, svette og tårer for å skrive et kult album, mens for Travis Scott er det bare å få Kylie Jenner til å dele ett innlegg om at hun og Stormi skal være med ham på turné, og at folk må komme og se dem. Lol. Jeg ler faktisk. «Queen» har slått alle rekorder og ligger som nummer én i 86 land. Takk Jesus, og tusen takk til alle mine fans, skriver Minaj.

Den noe bitre, eller ærlige, Tweeten (kommer vel an på øyet som ser), har skapt flere reaksjoner i sosiale medier.

Flere mener Minaj har full rett til å mene det hun skriver, mens andre hevder at hun bare er sjalu.

- Han vet det selv

Selv hevder Nicki Minaj at hun har snakket med Travis Scott, og at også han er klar over at albumet hans «Astroworld» ikke er det hun kaller et topplistealbum.

I en ny Tweet, bare minutter etter at den første, skriver Minaj at hun er kritisk til suksessen Scotts nye album allerede har oppnådd. Hun mener tilsynelatende at han ikke har jobbet hardt nok til å fortjene den.

I Twitter-meldingen påpeker hun blant annet at rapstjernen har solgt over 50 000 eksemplarer av albumet, uten engang å ha turnédatoer å vise til.

I skrivende stund har verken Travis Scott eller Kylie Jenner kommentert utspillene fra Minaj, men ifølge TMZ ble seteplasseringene til stjerneparet endret i forkant av årets MTV Video Music Awards, som ble arrangert i New York natt til tirsdag.

Grunnen skal imidlertid ikke ha vært dårlig stemning, men heller nettopp dét at Scott har en høyere listeplassering enn Minaj - og derfor ikke burde sitte på raden bak henne.

Blir med på turné

Det er bare få dager siden Kylie Jenner røpet på Instagram at både hun og datteren Stormi blir med på lasset når Travis legger ut på turné med albumet «Astroworld».

- Jeg og Storm er klare for turné, skrev Kylie til et promobilde for turneen, fulgt av en lenke til nettsiden hans, samt et hjertesymbol og en sirkustelt-emoji.

Etter alt å dømme har Kylie Jenner og Travis Scott luftet muligheten for at hun og datteren kunne bli med på turné en stund allerede.

Ifølge People offentliggjorde nemlig rapstjernen turneen sin samme dag som Kylie meddelte fansen at hun og lille Stormi legger ut på veien sammen med ham.

Det var i starten av august at Travis slapp «Astroworld», og albumet fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier. Kylie bidro for øvrig også til «hypen», ved å legge ut et bilde av seg selv på Instagram iført en T-skjorte med albumtittelen på.

I bildeteksten skrøt hun dessuten uhemmet av kjærestens plate, og kalte blant annet albumet «mitt livs villeste ritt».

Synger om kjæresten

At Kylie er svært stolt av kjærestens nyeste album, er kanskje ikke så rart. Ifølge People nevnes nemlig realitystjernen flere ganger i sporene på plata, deriblant i låta «Sicko Mode».

Der skryter også Travis av Kylies noe kontroversielle plass på Forbes' liste over Amerikas kvinnelige, superrike gründere.

Også på låta «Skeletons» er Kylie et tema. Der kommer Travis inn på starten av forholdet deres, som begynte ved at de møttes på Coachella-festivalen i fjor.

I teksten røper 26-åringen blant annet at de hadde «bra sex», men at han ikke skrøt av det eller spredte det på nettet - ut av respekt for Kylie. Tilsynelatende har pipa fått en litt annen lyd nå, snart halvannet år etter deres første, hete møter.

LES OGSÅ: I het flørt med 23 år yngre flamme