<strong>FLØRTET:</strong> - Jeg tenkte ikke på om det var den store kjærligheten eller ei. Men jeg holdt muligheten åpne, Eirik var en kandidat, om man kan si det sånn, forteller Tone Gudrun Fjalestad til Seher.no. Foto: TV 2
FLØRTET: - Jeg tenkte ikke på om det var den store kjærligheten eller ei. Men jeg holdt muligheten åpne, Eirik var en kandidat, om man kan si det sånn, forteller Tone Gudrun Fjalestad til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Han bøyde seg over og kysset meg

Farmen-deltager innrømmer søt musikk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke kunne man tydelig se en pågående romanse mellom de to "Farmen"-deltagerne Tone Gudrun Fjalestad (32) og Eirik Fønstelien (24). Om de to etter hvert blir et par eller ikke gjenstår å se, men sikkert er det i hvert fall at det oppsto følelser mellom dem under oppholdet på gården på Tranøya.

Til Seher.no innrømmer også Tone Gudrun at det skjedde litt av hvert under innspilling...

- Det oppsto søt musikk mellom oss, helt klart! Når kameraene ikke var der, bøyde han seg også over i lyngen og kysset meg, avslører den blide deltageren.

32-åringen legger ikke skjul på at hun fikk et lite "støkk" i magen da hun fant tonen med konkurrenten. Samtidig er hun ikke helt sikker på at hun ble forelsket under oppholdet på gården.
 
- Jeg tenkte ikke på om det var den store kjærligheten eller ei. Men jeg holdt muligheten åpne, han var en kandidat, om man kan si det sånn. Jeg er heller ikke en person som blir forelsket etter to uker. Men at jeg var betatt av sjarmen hans, ja, det var jeg.
 
I lørdagens tvekamp måtte Fjalestad ut i duell mot andrekjempen, Bente Skancke (22). Den duellen vant Tone Gudrun, dermed er hun sikret minst en uke til på øya. Det samme er altså Eirik.
 
Så får vi se da, om flørten mellom de to turtelduene utvikler seg til noe mer. En ting kan i hvert fall den 32 år gamle kvinnelige Farmen"-deltageren avsløre:

- Han var veldig sjarmerende. Men når han var trøtt og sliten var han ikke like sjarmerende, smiler hun.


Se hvordan Eirik ligger an på Kremtoppen her (ekstern link)


"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han syntes det var helt tullete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer