- Han bør si unnskyld til det norske folk

«Farmen»-Finn nekter å begrave stridsøksen.

TOK GREP: Finn Olav Odde gikk løs på røykhuset i «Farmen» i protest mot Olav etter at han for tredje uke på rad ble valgt til førstekjempe. 56-åringen vant alle kampene, og er nå klar for finaleuka.  Foto: TV 2
TOK GREP: Finn Olav Odde gikk løs på røykhuset i «Farmen» i protest mot Olav etter at han for tredje uke på rad ble valgt til førstekjempe. 56-åringen vant alle kampene, og er nå klar for finaleuka. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag braker det løs med den store finaleuka i årets «Farmen», og om under en uke blir det klart om det er Olav Harald Ulstein (51), Finn Olav Odde (56), Charlotte Thøgersen (25), Stine Sørum (31), Magnhild Vik (42) eller Hilde Ostad (43) som går helt til topps i reality-programmet.

I løpet av uka får vi også svaret på hvem av de to «kamphanene» Olav og Finn som trekker det lengste strået og tar seg lengst i konkurransen.

Festklar

Bråket startet da Olav kalte Finn for en «motbydelig og ynkelig mann». Etterpå har forholdet mellom de to bare blitt dårligere og dårligere, og gjennom media har det etter hvert blir ganske tydelig at mye skal til før de blir venner igjen.

Til Seoghør.no har Finn tidligere også uttalt at han har vært usikker på om han i det hele tatt kommer til å delta på programmets finalefest førstkommende helg på grunn av oppførselen til Olav.

- Grunnen til det er at jeg er livredd for at han kommer til å oppføre seg like forferdelig mot kona mi som han har gjort mot meg. Når han kan si mange stygge ting både til meg, så blir han sikkert like ille mot henne. Derfor er jeg i tenkeboksen om jeg skal dra eller ei, fortalte han i starten av november.

Nå har han endelig bestemt seg for at han faktisk tar turen til Oslo.

RØK UT: Alina Vassnes (24) er ute av årets «Farmen» etter å ha tapt søndagens tvekamp i øksekast mot Magnhild Vik.
RØK UT: Alina Vassnes (24) er ute av årets «Farmen» etter å ha tapt søndagens tvekamp i øksekast mot Magnhild Vik. Vis mer

- Har aldri følt meg mobbet

- Jeg gleder meg til festen, men jeg har bestemt meg for ikke å gå i dialog med Olav. Jeg har strukket ut hånda uten å få noe tilbake, og på festen skal jeg ha det gøy. Jeg orker ikke flere konflikter nå, sier han til Seoghør.no.

For ikke så mange dagene siden skrev VG at Finn mener at TV 2 har bidratt til å lage mobbe-TV. Den fremstillingen er ikke helt korrekt, ifølge ham selv.

- Jeg har aldri sagt at TV 2 lager mobbe-TV, og jeg har heller aldri følt meg mobbet. Jeg har sagt at Olav kan komme til meg, så skal jeg hjelpe ham.

- Jeg strekker ut en hånd for å hjelpe ham gjennom dette. Det norske folk er i harnisk, og det er ikke meg, men det norske folk han bør unnskylde seg til, mener «Farmen»-deltageren.

- Stolt av meg selv

- Du tror ikke at dere får skværet opp med det første?

- Jeg og Olav trenger ikke å skvære opp. Det er det norske folk Olav må skvære opp med. Selv har jeg ikke gjort noe galt mot ham. Jeg er stolt av meg selv - både for at jeg er Ørlending og for at jeg kommer så godt ut av «Farmen» som jeg gjør.

Til Seoghør.no har Olav hele veien vært klar på at han har spilt en karakter inne på «Farmen»-gården for å lykkes med sin vinnerstrategi. Selv gleder han seg til å ta del i helgens finalefest.

- Jeg håper på høy partyfaktor, og skal bare kose meg! Ingen skal få ødelegge denne festen, verken Finn Olav eller andre, sier 51-åringen fra Sykkylven til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag og onsdag klokka 21.40, samt søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg brukte ikke truse på Farmen