SAMMEN IGJEN: Amanda og Dominic skal ha funnet tilbake til hverandre igjen etter Dominics brudd med ekskjæresten Joanna Carolan.  Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN: Amanda og Dominic skal ha funnet tilbake til hverandre igjen etter Dominics brudd med ekskjæresten Joanna Carolan. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han bønnfalt meg om å ta han tilbake

"Mamma Mia!"-stjernen angret på utroskap med filmkollegaen...

SEHER.NO: Ekskjæresten til "Mamma Mia!"-stjernen Dominic Cooper (30) har for første gang snakket ordentlig ut om filmkjekkasens affære med skuespillerkollega Amanda Seyfried (23).

Det var under innspillingen av "Mamma Mia!" i Hellas at filmkjekkasen innledet en romanse med Seyfried.

Paret skapte store overskrifter da det ble kjent at Cooper fortsatt var sammen med kjæresten Joanna Carolan, og dermed hadde hatt en affære bak ryggen hennes.

Etter innspillingen av "Mamma Mia!" endte forholdet mellom Cooper og Seyfreid. Men selv om han nok en gang ble sammen med ekskjæresten, klarte ikke Cooper å holde seg unna filmflørten.

Dermed endte Carolan forholdet for godt.

I et ferskt intervju med Grazia Magazine snakker hun åpent om den tunge tiden, men benekter at hun har negative følelser overfor turtelduene, som i ettertid har blitt sammen igjen, skriver Daily Mail.

- Jeg har grått utrolig mange tårer...vi elsker hverandre fortsatt, men vi er ikke sammen. Jeg bryr meg også om Amanda: hun er ung og sårbar og har blitt svært lei seg av alt som har blitt sagt, forteller Carolan.

28-åringen var sammen med Copper i over 12 år, og etter at affæren med Seyfried  ble kjent skal han angivelig ha bønnfalt ekskjæresten om å ta ham tilbake.

Men ifølge Carolan er forholdet nå helt over.

- Jeg er ikke lenger forelsket og kan ikke tenke på å ta ham tilbake fordi jeg kan ikke være sammen med en mann som har latt meg gå gjennom dette. Det var først for tre uker siden at Dom skjønte det er over, men vi holder fortsatt kontakten, forteller hun.

For selv om Carolan og Cooper ble sammen igjen for en periode etter at innspillingen av "Mamma Mia!" var slutt, er 28-åringen sikker på at filmkjekkasen fortsatte å se Seyfried.

- Han fløy alltid avgårde til LA hvor hun bor, og jeg kjenner Dom - han er en person som trenger en god barm og en pute. Innen den tid føltes det som et svik. Jeg forstod at jeg var iferd med å bli et offer og nektet å være den kvinnen.

Og selv om hun fortsatt er glad i ekskjæresten, hevder Carolan at hun er glad det hele er over.

- En må bare bestemme seg for om man kan tolerere den typen ting, og det kunne ikke jeg, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han trenger ikke være flau!