- Han bodde i en svinesti

Sylvester Stallones sønn kan ha ligget død i flere dager omgitt av søppel, øl og sigarettsneiper

BERØMT FAR: Fredag ble Sage Stallone funnet død i sitt hjem. Her er han sammen med modellen Angie Everhart, faren Sylvester Stallone og bestemoren Jaqueline Stallone i 1995.  Foto: All Over Press
BERØMT FAR: Fredag ble Sage Stallone funnet død i sitt hjem. Her er han sammen med modellen Angie Everhart, faren Sylvester Stallone og bestemoren Jaqueline Stallone i 1995. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!


SEOGHØR.NO: Fredag ble Sylvester Stallones sønn Sage funnet død i sitt hjem i Los Angeles. Den unge filmskaperen skal ifølge venner slit med store rusproblemer og ble bare 36 år gammel.

Ifølge nettsiden TMZ skal Sage ha ligget død i minimum fire dager, kanskje så lenge som en uke før han ble funnet av hushjelpen.

En som ikke ble overrasket over dødsfallet er Sages venn Robert Rhine, som var i stjernens hus i mai for å ta bilder av en modell. Han sier at filmskaperen virket sløv og snakket usammenhengende, og at han virket som han «gikk på noe»:

- Det er ille at menneskene rundt ham benektet å se tegnene. Jeg så det. Da vi fra photoshooten hørte nyhetene ble vi ikke overrasket, sier han til TMZ.

Rhine forteller også at huset så ut som en svinesti med søppel overalt, og sammenligner Sage med regissøren Howard Hughes, og forteller at Stallone levde tilbaketrukket fra omverdenen i et hus fullt av søppel.

- Rommet hans var fullt av søppel, sigarettstumper, ølbokser og mat.

Rettsmedisineren har bekreftet at det ble funnet flere pilleglass i huset, men vil ikke si hva de inneholdt.

Men omstendighetene rundt dødsfallet skaper konflikt mellom Sages nærmeste. Hans venn og advokat George Braunstein hevder til nettstedet E! at han aldri så Stallone ta piller og at han aldri har hatt noen rusproblemer.

- Han var veldig kreativ, energisk og full av liv. Han var ikke deprimert og hadde ingen problemer.


Ifølge advokaten var Sage i godt humør den siste tiden og så frem til å gifte seg med kjæresten i Las Vegas.

- Vi tullet med at han skulle gifte seg og ha et morsomt ekteskap, sier Braunstein.

Sage Moonblood Stallone var den eldste sønnen til Sylvester Stallone og hans første kone Sasha Czack (61), som var gift fra 1974 til 1985. Sage hadde roller i to av farens filmer, «Rocky V» og «Daylight».

Han jobbet både som skuespiller, produsent og regissør. I tillegg drev han firmaet Grindhouse Releasing sammen med Bob Murawski (48). De jobbet med restaurering og bevaring av exploitation-filmer av god kvalitet, noe som også medførte samarbeid med kameraten og kultregissøren Quentin Tarantino (49).  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er helt knust over sønnens død
Se video her!


[obj:media:11449]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer