- Han blir Robinsons Petter Pilgaard

Paradise-Petters kamerat vant realityplass på direkten.

VANT TUR TIL ROBINSON-ØYA: Daniel Thorp (midten) kunne juble etter at han torsdag ble plukket ut i P4-programmet «Michael Direkte» til å være med i årets Robinson-ekspedisjon. Han ble gratulert av programleder Christer Falck og sin kamerat, «Paradi Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VANT TUR TIL ROBINSON-ØYA: Daniel Thorp (midten) kunne juble etter at han torsdag ble plukket ut i P4-programmet «Michael Direkte» til å være med i årets Robinson-ekspedisjon. Han ble gratulert av programleder Christer Falck og sin kamerat, «Paradi Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  - Jeg gleder meg og kan knapt tro at jeg om kort tid skal ned til Malaysia, jublet Asker-gutten Daniel Thorp (23) da han torsdag vant en plass i årets «Robinson»-ekspedisjon på direkten i radiokanalen i P4.

Etter å blitt utfordret til både å drikke en illeluktende «Christer Falck-shake» og sanke stemmer på direkten, slo han knock-out på sine to konkurrenter, og kunne forberede en sommer utenom det vanlige.

- Jeg har planlagt å begynne på naprapat-studier til høsten, så det passer perfekt å skulle gjøre noe helt annet først.

«Robinson»-general Christer Falck tror Daniel Thorp kan bli en hit blant de kvinnelige TV-seerne og hevder han er litt sjalu på nykommeren.

- Han blir Robinsons Petter Pilgaard. Jeg ser på ham som en blanding av Petter og meg selv. Derfor var jeg egentlig litt i mot å ha ham med, fordi jeg vil ikke ha noen på skjermen som får meg til å se gammel ut, sier Falck til Seher.no.

Sammenligningen med fjorårets «Paradise Hotel»-vinner er ikke uten grunn. Daniel og Petter kjenner hverandre nemlig fra Oslos uteliv.

- Vi har kjent hverandre siden i sommer. Jeg ønsker ham lykke til. Selv hadde jeg aldri taklet Robinson, sa Petter, da han gratulerte kameraten med reality-plassen.

Daniel avviser imidlertid at han kommer til å flørte med de kvinnelige deltakerne for å komme seg til en eventuell finaleplass.

- Jeg har en kjæreste som kommer til å sitte og heie på meg, så jeg får finne på noe annet. Men jeg gleder meg veldig, sier han med et smil.


Det er foreløpig ikke bestemt når årets «Robinsonekspedisjonen» vil bli sendt på TV.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Kjærligheten tok slutt for Robinson-Christian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer