- Han blir nedringt av damer

Slik er Jarle Andhøy privat.

PRIVAT: Mange ser på Andhøy som en råtass, men kamerater stempler ham som beskyttende, snill og omsorgsfull. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT: Mange ser på Andhøy som en råtass, men kamerater stempler ham som beskyttende, snill og omsorgsfull. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å ha fulgt eventyreren Jarle Andhøy (34) gjennom flere vanskelige og tøffe ekspedisjoner på TV, er det nok mange som ser på ham som en råtass. Nå forklarer Andhøys venner hvordan seileren er privat.

- Han er beskyttende, snill og har veldig mye omsorg for de han er glad i. Han er en kamerat som man kan stole på, som stiller opp når man trenger det og som gir veldig mye tilbake. Han er en flott samtalepartner og en gledesspreder, sier Anders «Snekker'n» Hamre, som har kjent Andhøy i 30 år, til VG.

Og selv om den TVNorge-aktuelle eventyreren er ugift, skal han være svært populær på damefronten.

- Han blir nedringt av damer som vil på date. En eller annen gang vil han nok finne en jente som kan vinne hjertet hans. Men hun får ta ham som han er, forteller bestevenn Christian «Fosser'n» Foss til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil finne sannheten om forliset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer