SUVEREN: Carsten Skjelbreid er storfavoritt i "Skal vi danse", og skal vi tro bettingselskapet Unibet riktig, stikker han også av med seieren til slutt. Foto: Scanpix
SUVEREN: Carsten Skjelbreid er storfavoritt i "Skal vi danse", og skal vi tro bettingselskapet Unibet riktig, stikker han også av med seieren til slutt. Foto: ScanpixVis mer

- Han blir mer og mer suveren

Carsten Skjelbreid er overlegen favoritt i "Skal vi danse".

SEHER.NO: Sist lørdag var det Margrethe Røed som måtte forlate parketten i "Skal vi Danse", etter at hun hadde danset om igjen mot Triana Iglesias.

Til helgen er det klart for nok en runde i det populære programmet, som da går fått en ny vri. Samtlige par danser nemlig sin selvkoreograferte showdans til hver sin Michael Jackson-låt.

Hvem som klarer å tolke Jackson-låtene best, gjenstår å se, men pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet mener det ser mørkt ut for Mia Gundersen (47).

- Med Margrethe Ødegaard ute av dansen, spøker det nå for Mia Gundersen og Hallvard Flatland foran lørdagens sending. Vi holder en liten knapp på at gentlemans-danseren Flatland får enda en uke i rampelyset. Han har åpenbart litt større sympati hos dommerne enn Mia, sier Hanssen.

TV 2 Sportens Cartsen Skjelbreid har hele tiden vært dansefavoritt, og sist lørdag fikk han 39 poeng totalt fra dommerne, noe som er sesongbeste i "Skal vi danse".

- Jeg svever på en sky. Det gikk helt fantastisk. 39 poeng, det hadde jeg ikke trodd, uttalte Skjelbreid til Seher.no etter endt dans.

Bettingselskapet Unibet er er heller ikke i tvil om hvem de tror går av med seieren i danseprogrammet.

- Carsten blir mer og mer suveren, mens sjansene for Triana og Jan Thomas vurderes noenlunde likt.


Odds, hvem ryker ut lørdag?
Mia Gundersen         2,75
Hallvard Flatland      3,00
Triana Iglesias         5,00
Jan Thomas             5,00
Carsten Skjelbreid  15,00
 
Odds, hvem vinner "Skal vi danse"?

Carsten Skjelbreid   1,45
Triana Iglesias        6,00
Jan Thomas            7,50
Hallvard Flatland    10,00
Mia Gundersen      12,50

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Du har fått nok sjanser!