EVIG OPTIMIST: Mira Craig gikk ikke rett til finalen, men får en ny Sistesjanse i Sarpsborg. Foto: Per Ervland
EVIG OPTIMIST: Mira Craig gikk ikke rett til finalen, men får en ny Sistesjanse i Sarpsborg. Foto: Per ErvlandVis mer

- Han blir farlig...

Det tenkte Mira når hun hørte hjemmefavoritten synge.

Se videointervju nederst i saken:

SEHER.NO:   Mira Craig fikk frysninger av Didrik Solli-Tangen, men er glad for at hun får en ny billett til Sistesjansen i Sarpsborg.

- Det er selvfølgelig hyggelig å ikke gå helt ut, og nå kan jo folk bli litt bedre kjent med låten og kanskje stemme litt mer på meg neste gang, sier Mira Craig til Seher.no

Spesielt show
Craig sier at hun er fornøyd med kvelden og at det var artig å fremføre et litt spektakulært show der hun ble heist flere meter opp i luften av en rosa heis.

- Det var et spesielt og annerledes show, som jeg har vært med å komponere selv, og jeg kommer til å huske det for alltid, sier Mira til Seher.no

- Slepet mitt var mange meter langt og dekket hele scenen, sier hun. Og for oss som satt i salen ble det et visuelt sterkt show med Mira.

På spørsmål om hun har en favoritt blant de som gikk rett videre sa hun:

- Jeg liker begge to veldig godt, men da jeg hørte Didrik synge i kveld tenke jeg: Wow, han blir farlig!

Flere sjanser
Fra før har Maria Haukaas Storeng, Keep of Kalessin, Alexander Stenerud og Maria Arredondo sikret seg en plass i den norske finalen. De får følge av Didrik Solli-Tangen og A1.

Til Sistesjansen går Mira Craig og Karoline Garfjell fra lørdagens delfinale. Her møter de Gaute Ormåsen, Bjørn Johan Muri, Venke Knutsson og Heine Totland, som allerede er klare for å kjempe om de siste finaleplassene.


Mandag blir det i tillegg kunngjort to andre artister som vil få en ekstra mulighet til å kjempe om finaleplass. Dette er de to beste femteplassene gjennom de tre delfinalene.


Se video med Mira her:

[obj:media:8319]
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Det er så deilig, så deilig