BLE SINT: - Han ble veldig sint på meg, og jeg var jo tross alt litt frustrert selv. Uansett, det tok ikke lang tid før Stig roet seg - da han skjønte at det bare var en misforståelse. Han ble sint der og da, men det gikk fort over, forteller Natalia  Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE SINT: - Han ble veldig sint på meg, og jeg var jo tross alt litt frustrert selv. Uansett, det tok ikke lang tid før Stig roet seg - da han skjønte at det bare var en misforståelse. Han ble sint der og da, men det gikk fort over, forteller Natalia Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Han ble veldig sint på meg

Ungkaren-paret kranglet da bruddet ble offentlig.

SEHER.NO: I mars ble det kjent at det svært mye omtalte "Ungkaren"-paret Natalia Davadi (24) og Stig Kjos (32) hadde gjort det slutt, under ett år etter at de hadde funnet sammen gjennom det populære TVNorge-programmet.

Nyheten var å lese i Se og Hør. Med tittelen "- Stig var utro" bekreftet både Davadi og Kjos at de nå hadde gått hvert til sitt. Dette førte til enda mer krangel mellom de to, avslører Natalia til Seher.no.

- Overskriften bygde på en misforståelse. I intervjuet sa jeg at jeg trodde han hadde vært utro, uten at jeg kunne si noe sikkert. Dette fikk Stig til å reagere, forteller Natalia.

Det er ikke til å legge skjul på at forholdet mellom eks-paret var ganske turbulent så lenge det varte. Som Seher.no tidligere har skrevet hadde Stig og Natalia også en pause ved juletider, selv om de den gang raskt fant tilbake til hverandre.

Bruddet som kom i mars ser derimot ut til å være endelig. Men at eks-kjæresten ble sint da bruddet ble kjent, framlagt ved nye utrorykter, gjorde Jessheim-kjekkasen Kjos irritert, bekrefter Natalia.

- Han ble veldig sint på meg, og jeg var jo tross alt litt frustrert selv. Uansett, det tok ikke lang tid før Stig roet seg - da han skjønte at det bare var en misforståelse. Han ble sint der og da, men det gikk fort over.

- Var temperamentet deres et problem for forholdet deres da dere var sammen?

- Heftige diskusjoner finner man jo i ethvert forhold da. Men du vet, jeg er jo spansk, jeg - og har masse temperament, ja, smiler hun.

I forrige uke var Stig Kjos gjest da årets siste "Ungkaren 20 vs. 40" ble sendt på TVNorge. Der ga han uttrykk for "at han fortsatt liker jenter". Men Natalia tror ikke at han har fått seg ny kjæreste.

- Nei, jeg tror ikke han har noe på gang heller. Det har ikke jeg heller, det har vært veldig rolig, sier Natalia Davadi til Seher.no.

Tidligere denne uka har 24-åringen åpnet for mer reality - både "Ungkarskvinnen" og "Skal vi danse".

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Natalia: - Paradise-deltager var min første kjæreste