TILBUDT JOBB: - Han tok kontakt omtrent en uke etter at jeg vant Bocuse d'Or. Sveaas opplyste da at Hellstrøm hadde sagt opp, forteller Geir Skeie, her avbildet med Eyvind Hellstrøm da de to hjalp til i "Hellstrøm rydder opp". Foto: SCANPIX
TILBUDT JOBB: - Han tok kontakt omtrent en uke etter at jeg vant Bocuse d'Or. Sveaas opplyste da at Hellstrøm hadde sagt opp, forteller Geir Skeie, her avbildet med Eyvind Hellstrøm da de to hjalp til i "Hellstrøm rydder opp". Foto: SCANPIXVis mer

Han ble tilbudt Hellstrøms jobb

Kokketalentet fikk beskjed om at Hellstrøm hadde sagt opp for ti måneder siden.

SEHER.NO: Den frittalende TV-kokken Eyvind Hellstrøm (61) har fått mye oppmerksomhet for sine mange harde kommentarer til norske restauranteiere i TV3-programmet "Hellstrøm rydder opp".

For kort tid siden ble det derimot kjent at Hellstrøm har sagt opp sin stilling ved Bagatelle etter en langvarig krangel med eieren av gourmet-restauranten.
Bakgrunnen for oppsigelsen skal være en langvarig uenighet med Bagatelles hovedeier Christen Sveaas om investering i restauranten og de ansatte.

Nå forteller den unge mesterkokken Geir Skeie (29), som også har vært å se i en episode av "Hellstrøm rydder opp" denne sesongen, at Sveaas ga ham tilbud om kjøkkensjefjobben allerede i februar i år. Det vil altså si at konflikten mellom Hellstrøm og den styrtrike Bagatelle-eieren skal ha vært uløselig for snart et år siden, skriver VG.

- Han tok kontakt omtrent en uke etter at jeg vant Bocuse d'Or. Sveaas opplyste da at Hellstrøm hadde sagt opp, forteller Skeie til avisen.

Hvor lang tid det kunne ta før Skeie kunne tiltre skal ha vært uklart på dette tidspunktet.

Ifølge 29-åringen var Sveaas åpen om konflikten mellom ham selv og Hellstrøm.

- Han sa at de var uenige om hvordan Bagatelle skulle drives, og at det var en overenstemmelse mellom de to om at Hellstrøm skulle slutte på et tidspunkt, forteller Skeie, som ikke så det som en nyhet da den profilerte TV-kokkens avgang ble kjent sist helg.

- Jeg visste at dette kom til å skje, sier kokketalentet, som takket nei til tilbudet han fikk.

Hellstrøm selv benekter overfor VG at han skal ha sagt opp allerede i februar, men innrømmer at han har hørt rykter om at Skeie var tilbudt jobben.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det hjelper ikke at han kjefter og smeller