BLE SPIST: - Oldefar var på en elvebåt i Afrika, vippet på stolen - og datt da ut i elva. Siden det har ingen sett ham, forteller Christopher Dons. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE SPIST: - Oldefar var på en elvebåt i Afrika, vippet på stolen - og datt da ut i elva. Siden det har ingen sett ham, forteller Christopher Dons. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Han ble spist av en krokodille

Programlederen Christopher Dons' oldefar var plutselig søkk vekk...

SØR-AFRIKA (Seher.no): I starten av mars braket det løs med en ny runde av "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge, og igjen er det i Sør-Afrika det hele foregår.

Seher.no var på plass i den sør-afrikanske byen Margate i regionen Kwazulu-Natal for å følge deler av innspillingen på nært hold. Programleder Christopher Dons (34) er en av de få fremtredende aktørene med plenty av fritid under det månedslange oppholdet - derfor tok han seg også tid til en tur på en av byens krokodillefarmer sammen med Seher.no.

Og besøket vekket fram gamle minner om en svært så dramatisk familiehistorie...

Se videosak fra krokodillefarmen nederst i saken!

- Det er faktisk slik at - jeg tror det er min oldefar - som ble spist av en krokodille en gang han var i Afrika. Måten det skjedde på, og måten det har blitt fortalt er egentlig ganske enkel. Jeg hadde nemlig en tendens til å vippe mye på stolen da jeg var liten. Men da fikk jeg beskjed om at hvis jeg gjør det, da kan jeg bli spist av en krokodille, forteller Dons.

På krokodillefarmen i Sør-Afrika får TVNorge-programlederen blant annet oppleve klekking av krokodille-egg. Men det er historien om oldefaren som opptar 34-åringen mest. 

- Det var det som skjedde med min oldefar. Han var på en elvebåt i Afrika, vippet på stolen - og datt da ut i elva. Siden det har ingen sett ham, forteller Dons, som er sikker på at dramaet ikke bare er en tradisjonell vandrehistorie.

- Jeg trodde lenge det bare var tull, men det er faktisk helt sant.

For andre året på rad er det altså Christopher Dons som leder "Ungkaren 20 vs. 40". 

- Jeg trives godt i programlederrollen, bedre enn hva jeg ville gjort som Ungkaren! Det er en morsom jobb å gjøre, det er gøy bare å stå og se på det som skjer - og å være en del av en så stor innspilling. Man får være med på mye rart, forteller han.

I fjor var det Jessheim-kjekkasen Stig Kjos som var Ungkaren. I år er han erstattet av Jørgen Festervoll (30), en mann programlederen allerede har fått god kjemi med.

- Ja, absolutt. Jørgen er en veldig hyggelig fyr. Vi har det veldig hyggelig sammen.

- Hvem er kjekkest, Stig Kjos eller Jørgen Festervoll?

- Begge to er veldig kjekke har jeg hørt. Ryktene sier det.

Christopher er for tiden sammen med nyhetsankeret Eva-Charlotte Stenset. Men ifølge ham selv, er det ikke problematisk for kjæresten at han drar til Sør-Afrika sammen med blant andre 18 ungkarskvinner.

- Jeg er jo lenge borte. Men jeg ser jo disse damene ekstremt lite, så der er ikke faren akkurat så veldig stor, gliser Christopher Dons til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her bor årets TV-ungkar

Se videosak fra krokodillefarmen her:

[obj:media:7388]