Øyunn Krogh:

- Han ble sjokkert

Røper detaljer om Tinder-fest.

AVSLØRER: Øyunn Krogh letter på sløret om Sopie Elise og Fetishas Tinder-fest. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRER: Øyunn Krogh letter på sløret om Sopie Elise og Fetishas Tinder-fest. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øyunn Krogh (28) var en av de inviterte i Sophie Elise Isachsens (28) og Fetisha Williams' (29) Tinder-fest forrige uke.

På festen skulle venninnene ta med seg en date fra Tinder hver. Festen ble først omtalt i Isachsens og Williams' podkast på NRK.

- Jeg var heldig

Nå kan Krogh avsløre detaljer om hvordan den spesielle festen gikk i sin egen podkast «Kaffeskål», som hun har med venninnen Frida Hollund.

Det er TV 2 som først omtalte saken.

I podkasten kommer det frem at Krogh fant seg en date med en gang.

- Jeg var heldig. Jeg gikk bare inn og fant en jeg ikke hadde kommunisert med, og så la jeg frem greia og han bare: «Jeg er med», forteller Krogh.

Videre forteller de to at alle jentene samlet seg for å vorse og vise frem hvem de hadde invitert som date, før festen startet. Da guttene begynte å ankomme festen, ble det riktig nok litt kaotisk innrømmer Krogh

- Alle begynte å løpe rundt og fikse på sminken, det var helt «crazy» stemning.

28-åringen legger ikke skjul på at hun fikk sansen for sin date, og at det var mye ved han hun likte godt. Men etter at de dro til et utested på Aker Brygge fikk pipen en annen lyd, og Krogh forteller at hun i ettertid har følt seg litt avvist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer