BLIR BRA: - Legene er positive til at han blir helt ok. Man vet jo aldri, men de tror ikke at han blir verre, sier en familiekilde.  Foto: All Over Press
BLIR BRA: - Legene er positive til at han blir helt ok. Man vet jo aldri, men de tror ikke at han blir verre, sier en familiekilde. Foto: All Over PressVis mer

- Han ble kastet ut av bilen

Jamie Lynn Spears' kjæreste mistet fullstendig kontrollen.

SEHER.NO: Det kunne endt riktig ille, men Jamie Lynn Spears' kjæreste, Casey Aldridge (19), var svært heldig da han mistet kontrollen over bilen han kjørte på LA 606 - i Tensas Parish i Louisiana. Ifølge TMZ kommer 19-åringen til å bli helt bra etter ulykken.

Det var i dag tidlig amerikansk tid at Casey og fire andre passasjerer opplevde bildramaet, der Casey - som kjørte bilen - avviket fra høyre kjørefelt, mot et fortau. Dermed veltet bilen - og tre av dem ble kastet ut.

Et familiemedlem forteller til nettstedet at Aldridge pådro seg et brudd i hodeskallen, og at han må tilbringe de neste to-tre dagene på University of Mississippi Medical Center til observasjon. Og kjæresten er allerede på plass ved hans side.

Ifølge TMZ kom én av de andre passasjerene seg unna med et kragebeinsbrudd, én må gjennom røntgen av hoften, mens én bare har pådratt seg blåmerker.

De to andre som ble kastet ut av kjøretøyet, nektet å motta medisinsk behandling der ulykken inntraff. Politiet kaller Casey Aldridges' skader for "moderate". Samtidig sier de at det er fire ganger mer sannsynlig at man omkommer dersom man blir kastet ut av en bil i en slik situasjon.
Ingen andre biler skal ha vært involvert i ulykken, skriver TMZ.

En familiekilde forteller til People at 19-åringen nå har kommet seg etter sjokket. I øyeblikket hviler han, og snakker med venner og familie.

- Legene er positive til at han blir helt ok. Man vet jo aldri, men de tror ikke at han blir verre, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Livredd for å ende opp som Jamie Lynn