- Han ble hissig da jeg tok det opp

Dette ble for mye for «Farmen»-deltageren Marianne Wåhlberg.

REAGERTE: - Jeg syntes det var litt urettferdig, han hadde jo ikke gitt meg noe oppdrag heller. Jeg visste ikke hvor jeg hadde ham og ble lei meg, som i torsdagens «Farmen» tok til tårene etter førstekjempevalget.  Foto: TV 2
REAGERTE: - Jeg syntes det var litt urettferdig, han hadde jo ikke gitt meg noe oppdrag heller. Jeg visste ikke hvor jeg hadde ham og ble lei meg, som i torsdagens «Farmen» tok til tårene etter førstekjempevalget. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Torsdagen var det klart for en ny episode av «Farmen», og denne gang fikk TV-seerne se både krangling og gråt. Mest oppmerksomhet vekket nok feiden mellom storbonden Ståle Bjørnvåg (40) og Bjørnar Skogstad (58), som var så heftig at mange nok fryktet at de to skulle ryke i tottene på hverandre.

Det hele endte i at Ståle valgte Bjørnar som førstekjempe. Men utvelgelsesprosessen, der deltagerne satt rundt et bord, mens storbonden fortalte alle hva han følte om dem, vekket følelser hos enkelte.

Blant annet for Marianne Wåhlberg (29), som tok til tårene etter seansen.

- Du er veldig hyggelig og trivelig. Jeg er litt usikker sånn jobbmessig, jeg har liksom ikke klart å følge deg helt opp, sa Ståle til den 29 år gamle Tromsøjenta, som var tydelig preget da hun fikk trøst av Hanne Linnesholm (23) like etterpå.


- Det var litt urettferdig at han sier slike godord til alle sammen, mens han sier til meg at han ikke er sikker på hva jeg har gjort. Jeg ble bare så stressa, sa Marianne gråtkvalt på TV-skjermen.

Til Seher.no erkjenner «Farmen»-deltageren at hun ikke helt likte situasjonen.

- Jeg visste ikke hvem han skulle velge, og var veldig stressa. Jeg hadde ikke lyst til å bli valgt til førstekjempe, og så sa han til meg at han ikke hadde sett at jeg hadde gjort noe på gården. Jeg syntes det var litt urettferdig, han hadde jo ikke gitt meg noe oppdrag heller. Jeg visste ikke hvor jeg hadde ham og ble lei meg, forteller hun til Seher.no.

Det som derimot ikke ble vist på TV, er at Wåhlberg etterpå valgte å konfrontere storbonden med utsagnene hans. Det gikk ikke som hun håpet.

- Han ble hissig da jeg tok det opp, han gikk i forsvarsposisjon. Det var jo ikke ment sånn, men han valgte å bjeffe til meg.

- Hvordan oppleves det å være på en gård som dette, begynne å gråte - og samtidig ha TV-kameraene til stede som foreviger alt?

- Det var helt grusomt. Jeg kjente på meg at tårene begynte å komme, og merker samtidig at kameraene beveger seg mot meg. Jeg valgte å gå opp på rommet, men hører at tre kamerafolk kommer stampende etter i trappa. Plutselig står de der. Det var ikke gøy, innrømmer hun til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV 2 ransaker «Farmen»-deltagerne