ASLØRER NY OPERASJON: - Siden Bruce fyller 60 i oktober, følte han at det var på tide å rette opp feilene som ble begått av den forrige doktoren, avslører stedatteren Kim Kardashian. Mamma Kris til høyre. Foto: All Over Press
ASLØRER NY OPERASJON: - Siden Bruce fyller 60 i oktober, følte han at det var på tide å rette opp feilene som ble begått av den forrige doktoren, avslører stedatteren Kim Kardashian. Mamma Kris til høyre. Foto: All Over PressVis mer

- Han ble hånet på en grusom måte

Nå avslører far og stedatter den hemmelige ansiktsoperasjonen - på TV!

SEHER.NO: Realitystjerne og kjendisstylist Kim Kardashian (28) mener at Bruce Jenner (59) ser bedre ut enn noensinne. Nå blir stefarens nye plastiske operasjon avslørt og offentliggjort i familiens reality-show, "Keeping up with the Kardashians", skriver People.

- Bruce har tidligere fått massevis av kritikk for en dårlig ansiktsløftning og en operasjon i nesepartiet. Han har aldri snakket om dette - før nå. Det er veldig hjertelig, og jeg tror folk vil se hvor søt hvor menneskelig Bruce egentlig er, sier Kim om episoden som skjedde for 25 år siden.

Mandag morgen skriver Kardashian følgende på bloggen sin i forhold til Jenners utseende:

- Uheldigvis var ikke resultatet som Bruce håpet på den gang. Etterpå ble han hånet på en grusom måte i media. Siden han fyller 60 i oktober, følte han at det var på tide å rette opp feilene som ble begått av den forrige doktoren. Derfor gikk han til en ny lege for å gjennomføre sin andre ansiktsløftning.

Neste søndag blir Jenners "nye" utseende avslørt i reality-showet. Akkurat det gleder Kim Kardashian seg til.

- Resultatet er fantastisk! Bruce ser bedre ut enn noensinne, og er ellevilt begeistret for resultatet, sier hun.

Bruce Jenner vant OL-gull i tikamp i 1976 og har siden vokst til å bli en av USAs store tv-personligheter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kardashian vant pris for "årets sex-tape"